2777
2789
عنوان

لطفا با من همدردی کنید ناراحتم😞

274 بازدید | 14 پست

سلام دوست جونا 

خلاصه بگم دوتا بچه داشتم یکم که از اب و گل دراومدن رفتم باشگاه سه سال تمام بدنسازی کار کردم اینقدر خوش هیکل بودم که نگووووووووو( تعریف از خود نباشه دوست و اشنا همه میگفتن بم) بعد ناخواسته باردار شدم باردار شدن همان و چاااااااااقی همان ، ۲۵ کیلو اصاف کردم 😭😭😭😭😭😭😭الان چهار ماهه زایمان کردم حالم بده چاقم مفهمی چاق 😭 نپرسید چند کیلو شدم که شرمم میاد بگم همش به اون دوران فکر میکنم که یه پا مربی بودم اما حالا😞 با سه تا بچه چجوری برم باشگاه ، حتی پیاده روی هم نمیتونم برم صبح تا شب کار خونه ، بنده خدا شوهرمم صبح تا شب سرکار ، رژیم هم بگیرم. به نی نی ظلم کردم . زندگیم زهر مار شد 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
رژیم شیردهی بگیر از لیمومی  پیاده رویشم تو خونست

چجور رژیمیه؟ به نی نی ضرر نمیرسونه؟ مشکلم از دست دادن انگیزه هست 

میترسم از چشم شوهرم بیفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بچه هاتو حفظ کنه🙏 سخت نگیر چند سالته؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

عزیزم من رژیم عادیشو داشتم چنددوره گرفتم برای درمان یبوست چون رژیماش علاوه لاغری درمانی هم هست 

رژیمش خوبه گشنت نمیشه ضرر نمیرسونه بهت

یادمه رژیم دوران بارداری و شیردهی داشت اما خب لطلاعی دربارشون اونقدر ندارم حالا تو گوگل بزن لیمومی میاد برات 

خدا بچه هاتو حفظ کنه🙏 سخت نگیر چند سالته؟

۳۳سالمه . اخه چجوری سخت نکیرم هر روز به عکسای قدیمیم نگاه میکنم و به لباسهای خوشکلم که الان واسم تنگ شدن تو این چهار ماه فقط ماه اولش کم کردم الان همینجور ثابت موندم😭

عزیزم من رژیم عادیشو داشتم چنددوره گرفتم برای درمان یبوست چون رژیماش علاوه لاغری درمانی هم هست  ...

مررررسی زنده باشید میرم یه سرچی میزنم ببینم چی میشه 

۳۳سالمه . اخه چجوری سخت نکیرم هر روز به عکسای قدیمیم نگاه میکنم و به لباسهای خوشکلم که الان واسم تنگ ...

وااای چقدر به هم شبیه ایم 

منم دقیقا عین تو ام ..من فقط این شکم لعنتی بعد سزارین سوم مونده 

بمون  پای چیزی که بهش اعتقاد داری حتی اگه مجبور باشی تنها وایسی 
۳۳سالمه . اخه چجوری سخت نکیرم هر روز به عکسای قدیمیم نگاه میکنم و به لباسهای خوشکلم که الان واسم تنگ ...

هنوز اول چل چلیته گلم صبور باش بزا یه مدت دیگه بگذره بعد که نی نی افتاد رو غذا و شیرت و کم کردی رژیم بگیر و برو پیاده روی

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

وااای نمیدونید که صبح تا شب میدوم واسه پسر بزرگم بیدار میشم تا بره مدرسه بعد واسه دخترم که امادش کنم واسه مهد تا بخوام یکم استراحت کنم نی نی  نق نقوم بیدار میشه🙁🙁🙁🙁 شبیه کوزت شدم میدونم 

وااای چقدر به هم شبیه ایم  منم دقیقا عین تو ام ..من فقط این شکم لعنتی بعد سزارین سوم مونده&nbs ...

شکم نگوووووو که همه بدبختیم از اینه اینقدر هم ترسو هستم که نمیتونم برم زیر تیغ جراحی

وااای نمیدونید که صبح تا شب میدوم واسه پسر بزرگم بیدار میشم تا بره مدرسه بعد واسه دخترم که امادش کنم ...

دقیقا درکت میکنم .

بمون  پای چیزی که بهش اعتقاد داری حتی اگه مجبور باشی تنها وایسی 
منم گذاشتم بچم 6 ماهش شد و غذا خور شد رژیم گرفتم اصلا وقت باشگاه و ورزش هم نداشتم 

رژیم اعصاب خوردی داره ؟ چون تا حالا نگرفتم فقط ورزش میکردم و لاغر میشدم با رژیمها اشنایی ندارم ، همش فکر میکنم با رژیم ادم زجرکش میشه😢