خلاصه بگم دوتا بچه داشتم یکم که از اب و گل دراومدن رفتم باشگاه سه سال تمام بدنسازی کار کردم اینقدر خوش هیکل بودم که نگووووووووو( تعریف از خود نباشه دوست و اشنا همه میگفتن بم) بعد ناخواسته باردار شدم باردار شدن همان و چاااااااااقی همان ، ۲۵ کیلو اصاف کردم 😭😭😭😭😭😭😭الان چهار ماهه زایمان کردم حالم بده چاقم مفهمی چاق 😭 نپرسید چند کیلو شدم که شرمم میاد بگم همش به اون دوران فکر میکنم که یه پا مربی بودم اما حالا😞 با سه تا بچه چجوری برم باشگاه ، حتی پیاده روی هم نمیتونم برم صبح تا شب کار خونه ، بنده خدا شوهرمم صبح تا شب سرکار ، رژیم هم بگیرم. به نی نی ظلم کردم . زندگیم زهر مار شد
غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
۳۳سالمه . اخه چجوری سخت نکیرم هر روز به عکسای قدیمیم نگاه میکنم و به لباسهای خوشکلم که الان واسم تنگ شدن تو این چهار ماه فقط ماه اولش کم کردم الان همینجور ثابت موندم😭
۳۳سالمه . اخه چجوری سخت نکیرم هر روز به عکسای قدیمیم نگاه میکنم و به لباسهای خوشکلم که الان واسم تنگ ...
هنوز اول چل چلیته گلم صبور باش بزا یه مدت دیگه بگذره بعد که نی نی افتاد رو غذا و شیرت و کم کردی رژیم بگیر و برو پیاده روی
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
وااای نمیدونید که صبح تا شب میدوم واسه پسر بزرگم بیدار میشم تا بره مدرسه بعد واسه دخترم که امادش کنم واسه مهد تا بخوام یکم استراحت کنم نی نی نق نقوم بیدار میشه🙁🙁🙁🙁 شبیه کوزت شدم میدونم