2777
2789
عنوان

همسرم از خانوادم طلب داره انگار

419 بازدید | 27 پست

بچه ها من ۵ سال ازدواج کردم و همسرم روز به روز رابطه اش با خانواده ام بدتر میشه من خیلی عذاب میکشم دیگه کارش به جایی رسیده که ماهی ۱ بارم میریم اصلا حرف نمیزنه کسی ام حرف بزنه خودشو میزنه به اون راه و جواب نمیده 

کلا با هیچ کس نمیسازه و با دوتا برادر خودشم قهره با دوستاش قطع رابطه اس ولی من از پدر و مادرم نمیتونم بگذرم 

خانوادمم به خاطر رفتاراش دیگه خونمون نمیان بهشم میگم میگه تو حالیت نیست دور و برت چه خبره من باج به کسی نمیدم و کلی مزخرف دیگه

بچه ها خواهشا نیاید هی بگید وااای وووی شوهره من خیلی خوبه لطفا اگر کسی تجربه مشابه داشته بگه و راهنمایی کنید در ضمن ۱ شنبه وقت مشاور دارم

خواهرم نیستی ایا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتون افسردگی داره عزیزم

درونگاست

و درگیر بیماریای روحیه

امیدارم از حرفام ناراحت نشی

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

عزیزم وقتی میگی با خانواده و دوستاش هم اینجوره دیگه چه توقع از برخوردش با بقیه و خانواده شما؟ سعی کن ایشون رو همینجور که هست بپذیری، ایشون میتونه منزل والدین شما نیاد ولی شما برو و ارتباطت با عزیزانت رو حفظ کن. تغییر دادن این مدل طرز فکر صبر و تلاش مداوم میخواد پس توصیه میکنم خودتو فرسوده نکن گلم. این خصلت بد رو در شوهرت قبول کن و سعی کن جوری برنامه هاتو بچینی نه از دل خودت غافل شی نه همسرت 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

نبرش خونه مامانت اینا.حیف نون نیست؟خودت تنها برو.غذاشونو میخوره کم محلشونم میکنه

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

شوهر من اینقدر ایراد گرفته از خانوادم  دیگه منم باورم میشه گاهی ایراد دارن  منم‌مثل خودش دیوانه کرده  بعدا میبینم همه این اخلاق عادی رو مثل خانواده من‌ دادن شوهرمن‌به خانواده من گیر داده

بهترین نیستم اما خودمم😍
عزیزم وقتی میگی با خانواده و دوستاش هم اینجوره دیگه چه توقع از برخوردش با بقیه و خانواده شما؟ سعی کن ...

خوب من ۱ماه و نیم نبردمش و خودم سر میزدم به خانوادم اما ما خیلی خیلی کم جمعیتیم و مامانم اصرار کرد برای شام بیاید رفتیم و قیامت شد ۱ هفته اس باهاش حرف نمیزنم و جالبه اعتراضی نداره که اصلا چرا قهری؟؟؟

اگر خودش نپذیره میتونم براش کاری کنم یا بی فایده اس

میتونی عزیزم. دارو هم داره. 

روانپزشکم باید بری. 

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖