2777
2789
عنوان

سینال اف

553 بازدید | 14 پست

سلام   ۳۸سالمه و هفت ماهه ابرای بچه دار شدن اقدام کردم این ماه رفتم دکتر و به دکترم گفتم میخوام زودتر بچه دار بشم دکتر هم برای من سینال اف و لتروزول تجویز کرده  بنظرتون با اینکه من مشکل تخمدان و فولیکول ندارم استفاده از این داروها مشکل ساز نیست ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور عکس رنگی بندازم؟ برای چی ؟

بالای ۳۵ سال بعد از ۶ ماه اقدام اگه موفقیت آمیز نباشه عکس رنگی میدن که باز بودن لوله ها چک بشه

اگه چسبندگی داشته باشه باز میشه

خدایا شکرت شکرت شکرت.
من ۳۸۰ دادم

سلام خوبی کاترین جون

منم دقیقا مثه شما هستم ۳۷سالمه 

۹ماه اقدامم

سه ماهم دارو خوردم

این ماه هم رفتم عکس رنگی انداختم ولی یه هفته مونده به پری

و هیچ علایمی هم ندارم

شما اون‌ماه که عکس انداختی علایمی هم داشتی

تو عکس لولاهات بسته بود؟

سلام خوبی کاترین جون منم دقیقا مثه شما هستم ۳۷سالمه  ۹ماه اقدامم سه ماهم دارو خوردم این ماه ...

سلام عزیزم

من تمام علائم پریود رو داشتم دل دردای پریودی جوش زدم پاهام درد میکرد و ضعف میرفت سینه هام دردناک بودن برای همین اصلا فکر نمیکردم باردار باشم.

لوله هام باز بودن ولی بعد از اینکه باردار شدم دکتر گفت احتمالا یه چسبندگی بوده که با ماده حاجب برطرف شده. 

ان شاالله که باردار باشی عزیزم 

هر چی خدا بخواد همون میشه بسپار به خودش

خدایا شکرت شکرت شکرت.
سلام عزیزم من تمام علائم پریود رو داشتم دل دردای پریودی جوش زدم پاهام درد میکرد و ضعف میرفت سینه ها ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی

راستی شما چندتا بچه دارین؟

با دعای شما عزیزم دعاکن منم اینماه باردار باشم