2777
2789

سر یه بحث معمولی،شما چطور بهش مشاوره میدادین؟

دختر مجرد ۲۹ساله که داداشش با وقاحت جلو زنش و بقیه اعضای خانواده بزنتش

میگه بهم گفته چون تو روم وایسادی و جوابمو دادی؟!!!

والا من خودم بودم دیگه باهاش حرف نمیزدم و بلاکش میکردم ولی خب نمیدونم این مشاوره ی صحیحیه بدم بهش یا نه؟!

ب   الف  نون

من بودم تا وقتی عذرخواهی نکرده باهاش به شدت سرسنگین میشدم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداشم کتکم زدخیلی بد کمرم جای انگشتاش بودتادوهفته 

منم شماره ش روپاک کردم وباهاش قهرم منم 29 داداشم دوسالازم بزرگتر فقط بحاطراینکه هرساعتی میادخونه بایدمث کلفت ازش پذیرایی کنی مثلاساعت 11ونیم میادخونه بایدغذااماده باشه چندباراینکارکردغذاروبخاری اماده بود ولی دادوهوارراه مینداخت فک میکردغداحاضرنیس 

دوستت نبایدمحلش بده اخه پدرحق نداره دخترش روبزنه چ برسه ب داداش

بعدم ترسوندمشون الکی شاه وکلاه کردم گفتم میرم بیمارستان ازش شکایت میکنم خاهرم ک متاهله اصرارکرد نرفتم  بایدبترسن 

میگم باهاش سرسنگین باش خیلی سرد رفتار کن بعد خونوادش هیچی نگفتن؟ عجب برادر نامردی حالم بهم خورد واق ...

خواهرش فقط ازش طرفداری کرده و بقیه جلوشو گرفتن که بیشتر نزنتش😢😢

زده تو سرش که زخمی شده🤭😢

ب   الف  نون
خواهرش فقط ازش طرفداری کرده و بقیه جلوشو گرفتن که بیشتر نزنتش😢😢 زده تو سرش که زخمی شده🤭😢

بابا مامانشم هیچی؟ خیلی ببخشید فقط میتونم بگم خاک توسرشون بچه تو بزنن هیچی نگی

تف ب غیرت همچین برادری.

بدون اشک ،گریستن را آموختیم
منم داداشم کتکم زدخیلی بد کمرم جای انگشتاش بودتادوهفته  منم شماره ش روپاک کردم وباهاش قهرم منم ...

عزیزدلممم😣

داداشش ازدواج کرده بچه هم داره!۷-۸سالی فک میکنم بزرگتر باشه دقیق نمیدونم

ولی میگه اصن اینطور نبود قبل ازدواج و از وقتی ازدواج کرده اینطوری شده

زنش وحشتناک موزیه

ب   الف  نون
عزیزدلممم😣 داداشش ازدواج کرده بچه هم داره!۷-۸سالی فک میکنم بزرگتر باشه دقیق نمیدونم ولی میگه اصن ...

داداش من چن سالی هم کوچیکتره ازخواهرم امااونوزدش بدنش کبودبود

بابا مامانشم هیچی؟ خیلی ببخشید فقط میتونم بگم خاک توسرشون بچه تو بزنن هیچی نگی تف ب غیرت همچین براد ...

میگه نرسیدن همسایه ها بشنوه!حتی باهاش نرفتن بیمارستان خواهرش بردتش !که سرشو بخیه بزنن

ب   الف  نون
عزیزدلممم😣 داداشش ازدواج کرده بچه هم داره!۷-۸سالی فک میکنم بزرگتر باشه دقیق نمیدونم ولی میگه اصن ...

برادر بزرگتر منم قبل ازدواج خیلی باهام خوب بود الان از صدتا غریبه بدتر شده 

دوستت نباید بذاره برادرش کتکش بزنه حتی شده از دستش شکایت کنه چه معنی میده برادر کتک بزنه 😒

میگه نرسیدن همسایه ها بشنوه!حتی باهاش نرفتن بیمارستان خواهرش بردتش !که سرشو بخیه بزنن

باز خوبه خواهرش هست

بعضی ها از انسان بودن فقط اسمشو یدک میکشن 

برادر بی غیرت😒

وای اون دوستت ماییم یاما اوناییم منم ازخواهرم فقط طرفداری کردم

عزیزم

تازه گفت یه خواهرش که ازدواج کرده با اینکه میدونستن اینکارو کرده ولی بعدش رفتن خونش و با زنش هم بگو بخند و اینا

ولی یبااار به این داداشه نگفتن تو چه دردی داشتی این دخترو زدی؟!!!

ب   الف  نون