2777
2789

ارزش داره به امید هیئت علمی شدن یک رشته ای که بازارکار دیگه ای نداره مثلا تاریخ یا ادبیات رو تا دکتری ادامه بدی؟البته بامعدل و دانشگاه خوب.و اینکه شرایط هیئت علمی شدن بجز مدرک چیه فراخوانش هرچند سال یباره؟از هررشته هرسال برمیدارن هیئت علمی؟چقدر پارتی توش دخیله؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کسی که عاشق درس و علمه باید ادامه بده وگرنه سرخورده میشه، الانم هر قانونی باشه تا چند ساله دیگه عوض میشه

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
پس یجورایی ریسکه اره؟

آره خیلی، اگه دنبال درآمد هستین بنظرم یه حرفه یاد بگیرین یا هر مقطعی هستین با همین تدریس کنین

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

خیلی توش پارتی بازی میشه 

حداکثر سن که قبول کنن ۴۰ سال هست

هر سه تا مدرکت رو باید دولتی بگیری با معدل بالا 

پایان نامه ارشد و تز دکترات مهمه 

مقاله اینا داشته باشی راحت تر جذبت میکنن 

ولی خب چون دانشجو کم شده جذب هیئت علمی هم کم شده

آره خیلی، اگه دنبال درآمد هستین بنظرم یه حرفه یاد بگیرین یا هر مقطعی هستین با همین تدریس کنین

مرسیی.میخوام تغییر رشته بدم بین وکالت و مدیریت موندم اخه وکالتم میگن خیلی باند بازی داره ادم میترسه.شما از بازار کار مدیریت اطلاع ندارین؟هرشاخش مثلا بازرگانی

خیلی توش پارتی بازی میشه  حداکثر سن که قبول کنن ۴۰ سال هست هر سه تا مدرکت رو باید دولتی بگیری ...

مرسی بیخیالش شدم دیگه.راجب بازار کار رشته ی مدیریت اطلاع ندارین؟البته بامدرک کارشناسی

مرسیی.میخوام تغییر رشته بدم بین وکالت و مدیریت موندم اخه وکالتم میگن خیلی باند بازی داره ادم میترسه. ...

مدیریت چون رشته عمومیه، معمولا همه جا بازار کار داره، فک کنم مدیریت بازرگانی بهتره. بستگی به روحیه داره، من اصلا با حقوق حال نمیکنم

مدیریت چون رشته عمومیه، معمولا همه جا بازار کار داره، فک کنم مدیریت بازرگانی بهتره. بستگی به روحیه د ...

من حقوق بیشتر علاقه دارم اما بازار کار برام مهمتره.مرسیی عزیزم