2777
2789

سلام،ببخشید من مشکلمو میگم ممنون میشم اگه کسی تجربه ایی در این زمینه داره کمکم کنه والا دکترای الان دکتر نیستن،اون هفته چهارشنبه من شب خواب بودم یهو بیدارشدم نفس عمیقم سخت بالا میمد اصلا هم سرمانخورده بودم هیچ مشکلی هم نداشتم پنجشنبه صبح رفتم فوق تخصص ریه دوتا قرص آلرژی و دوتا اسپری داد و گفت استفاده کنم و سه هفته دیگه از ریه ام عکس بگیرم چند روز داروها رو استفاده کردم خوب نشدم همش احساس سنگینی تو قفسه سینه ام دارم و نفس عمیقم بزور بالا میاد شنبه برای اولین بار و به توصیه دیگران رفتم پیش تل گیر و ی تیکه استخوان مرغ از گلوم درآورد که گفت خیلی وقته تو گلوت بود و حسابی چرک کرده ولی من قبلش اصلا گلو درد نداشتم این انگشتشو کرد تو گلوم از اون روز گلودرد هم گرفتم دوباره چندروز آموکسی سیلین خوردم و دیروز رفتم دکتر عمومی داخلی و کلی  معاینه ام کرد و گفت ریه ات اصلا مشکل نداره خس خس نداری و اسپری ها رو نزن قلبتو بزرگ میکنه گفت مشکلت از معده هست ریفلاکس معده داری من گفتم مگه بدون آندوسکوپی میشه تشخیص داد گفت من دیگه میدونم و مطمئنم معده اته چرا الکی بفرستمت برای این کارا، قرص لانسوپرازول ۱۵ و فاموتیدین۴۰ نوشت و برای رفتن پیش تل گیر کلی دعوام کرد و برای گلودردم آزیترومایسین ۲۵۰ نوشت که الان از دیروز میخورم ولی باز نفس عمیقم سخت بالا میاد خودم احساس سنگینی تو معده ام میکنم موندم چیکار کنم اکثرا هم فشارم پایینه و سرگیجه دارم فکر کنم بخاطر مصرف این قرصاست کسی تجربه ایی در این زمینه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.