2777
2789

من تو هفته ۹ بارداریم فردا نوبت دکتر دارم تاحالا نرفتم پیش دکتر بابام مریض شدن بیمارستان بودن دگیر ایشون بودام 

میخواستم بدونم کلا تو بارداری چه آزمایش هایی از مادر میگیرن  هنوز هیچی نشده فک میکنم چاق شدم لگن بزرگ شده ناراحتم به نظرتون باید رژیم بگیرم حواسم به خوراکم باشه

بعد از سونو قلب جنین و آز مایش چکاپ(اگر قبل بارداری دادی که لازم نیست)، غربالگری اول و دوم(در صورت نیاز) سونو آنومالی، آزمایش قند و چند تا سونوی سلامت جنین به طور روتین انجام میشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آزمایش چکاپ داری،که ادرار و خون هست که  هفته ۸تا ۱۰ انجام میدن

سونو گرافی تشکیل قلب داری اونم تو هفته ۸تا۱۰

سونو و آزمایش ان تی هفته ۱۱تا ۱۳

سونو انومالی هفته ۱۸تا ۲۲

آزمایش گلوکز هفته ۲۴تا ۲۸

سونو نوع زایمان هفته ۳۰تا ۳۴

یه سونو دیگه هم هست که تو ماه هفته یا هشت میرن

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را