2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بپرس

سلام عزیزم من تازه دارم از کهنه شور دخترم استفاده میکنم‌تو بروشور نوشته برای ابکشی بذارید تو خشک کن و کلید رو تخلیه بذارید و لوله رو به قسمت ورودی خشک کن وصل کنید حالا میخواستم‌ببینم  شیر اب رو چند دقیقه باز بذارم ؟؟؟ماشینم خیلی صدا میده و تکان میخوره درسته که واس ابکشی بذارم‌تو خشک کن

سلام عزیزم من تازه دارم از کهنه شور دخترم استفاده میکنم‌تو بروشور نوشته برای ابکشی بذارید تو خشک کن ...

اره واسه آبکشی بذار تو خشک کن و سطح لباسا تاجایی که میشه صاف و تراز بذار که موقع چرخش لق نخوره 

اون در کوچیکتره هم بذار رو لباسا 

در اصلی خشک کن رو ببند و اب رو باز کن و روشنش کن 

پیچ روشن کردنش تا نصف که چرخید آب رو ببند و دوباره پیچش رو تا آخر ببر و روشن کن که کامل خشک بکنه

حدود دو سه دقیقه آب روش باز باشه بسه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم بروشور ول کن مثل لباسا خودمون بشورش البته آگه قبلا دوقلو داشتی که میندازی تو قسمت که حالت لگن ...

جدیدا اتوماتیکش هم اومده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره واسه آبکشی بذار تو خشک کن و سطح لباسا تاجایی که میشه صاف و تراز بذار که موقع چرخش لق نخوره  ...

ممنون عزیزم اخه ماشین خیلی تکون  میخورد ترسیدم گفتم خراب نشه و نمیدونستم چقد باید اب باز باشه

ممنون عزیزم اخه ماشین خیلی تکون  میخورد ترسیدم گفتم خراب نشه و نمیدونستم چقد باید اب باز باشه

سطح لباسا حتما بایدصاف باشه وگرنه اگه لباسا تراز نباشه ماشی خیلی لق میخوره و صدا میده ابش هم تا اخر نمیخواد باز کنی که پرفشار باشه! نصفه باز کنی بسه