2777
2789

بچه ها 

الان عکس میدم

این عصاره الیت رو میدونین چیه؟؟؟

برای لازانیا میخوام بریزم خوب میشه؟ 

کدوم طعمشو باید بخرم ؟

گوشت یا مرغ یا سبزیجات ؟ 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

شما توی لازانیا چی چیا میریزی؟

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

طعم خوده گوشت خیلی بهتره عصاره نریز من برا ماکارونی استفاده کردم چندبار ولی مزه معمولی گوشت خیلی بهتره

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا  غذایی که گوشت چرخی داره  عصاره گوشت گاو

برا غذایی که گوشت  گوسفند داره  عصاره گوشت گوسفند

برا مرغ هام  عصاره مرغ

سبزیجات ش رو استفاده نکردم

عصاره  جوجه کبابش هم  برا جوجه  خیلی  خوشمزه میکنه

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
شما توی لازانیا چی چیا میریزی؟

الان دستورشو میدم قشنگم 

گوشت چرخکرده میزنم فقط 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
من فقط بره میزنم  گاو و مرغ اصلا نمیپسندم بوی خوبی ندارن

برا لازانیا امتحان کردی؟؟؟

واسه لازانیا خوب نیست گوشت رو تو خورشت باید بریزی مرغام تو مرغ ک درست میکنی ب نظرم خیلی ب لازانیا ن ...

سبزیجاتش چی؟؟؟؟؟ 

عصارهدسبزیجاتشم نریزم بنظرت؟؟؟؟

مایه عالمه خریدیم موندرودستمون اصلامزه شودوست نداریم

عزیزم ، من یه بار تو پاستا با سس الفردو عصاره مرغشو پودر کردم به جا ادویه ریختم معرکه شد 

گفتم شاید تو لازانیام بشه ریخت

بله

مرسی عزیز

پس ادویه چی بزنم خوشمزه بشه؟؟؟

من استفاده نکردم تا حالا ب نظرم مواد لازانیا خودش با ادویه و...مزه خوبی داره نمیخواد

اخه تو پاستا ریختم همه تعریف میکردن برا همین گفتم شاید باز شاهکار کنم 😂😂😂😂