2777
2789
عنوان

شوهرم بوی سیگار میده

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 25 پست
جیزی واسه من نمیشه اما خودش ریه هاش داغون میشه همیشه بوی بد میده  پولی رو ک میتونه   ...

بنظرم زياد اذيتش نکن که مجبور بشه بزنه سيم اخر و بگه دلم خاست بکشم....و ديگه تو خونه جلو روي خودتم بکشه....با هرازگاهي چندتا نخ بيرون از خونه چيزي نميشه بابا 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
برام مهمه ک بفهمم واقعا میکشه یا نه چون تو خانوادمون  هیجکس سیگاری نیست. دوس ندارم بکشه همش بوی ...

چی میشه اکه بکشه!من بعضی وقتها سیگار شوهرمو میگیرن همراهیش میکنم از بوش بدم میاد ولی از اینکه بخواد چیزی رو ازم مخفی کنه یا دروغ بگه متنفرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=123305882]چی میشه اکه بکشه!من بعضی وقتها سیگار شوهرمو میگیرن همراهیش میکنم از بوش بدم میاد ولی از اینکه بخواد ...[/QUOهمن شک کردن به اینکه میکشه یا نمبکشه و اینکه داره دروغ میگه یا نمیگه بیشتر از اینکه بدونم سیگار میکشه داره اذیتم میکنه. واسه همینه دوس دارم بفهمم واقعا میکشه یا نه

اما لبش تیره رنگ میشه گاهی اوقات .شنیدم اونایی میکشن اینحورین.

پس تفریحانه میکشه....همیشه نیست....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
[QUOTE=123305882]چی میشه اکه بکشه!من بعضی وقتها سیگار شوهرمو میگیرن همراهیش میکنم از بوش بدم میاد ول ...

حساسیت نشون نده عزیزم اینکه هر روز سین جیمش میکنی باعث میشه اگرم میکشه پنهانش کنه،رو فکرت کار کن خودتو آروم کن 

اخه چطوری😣حداقل بگه میکشم منو راحت کنه 

میترسه مث قبل باهاش دعوا کنی حوصله جر وبحث نداره،تو فک کن گفته میکشم اصلا سئوال نکن ازش وقتی ببینه خساسیت نشون نمیدی شاید کم کم مشکل حل بشه

[QUOTE=123308382]میترسه مث قبل باهاش دعوا کنی حوصله جر وبحث نداره،تو فک کن گفته میکشم اصلا سئوال نکن ازش وقتی ببینه خ ...[/QUOTE

امتحان مبکنم ببینم چجوری میشه