2777
2789
عنوان

چیا لازمه بخرم واسه نینی ؟

115 بازدید | 7 پست

سلام ، من الان ۲۶ هفته هستم و  ایران زایمان نمیکنم ، میخام بدونم چیا خیلی لازمه ببرم ؟ 

مثلا مامانم شکر سرخ و شیر خشت و ترنجبین و خکشیر و عرق نعنا میگه حتما ببرم . مامانم واسه زایمانم میاد پیشم . 

شماها که نینی تون تازه به دنیا اومده چیا خیلی لازمتون شده ؟ مثلا واسه دل درد نوزاد چیزی لازمه بخره ببرم ؟ واسه شیر خودم که زیاد باشه چی بخرم ؟ کرم پا واسه نوزاد یک مارک خوب بهم معرفی کنید . روغن بدن نوزاد ، شامپو نوزاد .... 

خلاصه هر چیزی میدونید لازمه بخرم ، بهم بگید .... ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی از اینجا جز اونایی ک مامانت گفت نبر😀

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بری سیسمونی بگی وسایل بهداشتی میخوام همه چیز خودش بهت میده 

داروهای گیاهی هم من استفاده نکردم برا بچه 

برای شیر خودت هم ترومام خوبه . رازیانه هم خوبه 

دارو هم هرچی لازمت شد همونجا بخر از ایران چی میخوای ببری😐

فرشته های کوچولوی من ...

قطره برای دل درد فکرکنم بهترش اونجا باشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دکتر که به من گفت شامپو و شامپو بدن همون فیروز ایرانی از همه بهتره کرم سوختگی پا هم از همون اول کالاندولا میزنم خیلی خوبه یه بار میزنی کامل خوب میشه.نمیدونم کدوم کشور زایمان میکنی بهت قطره آ.د میدن یا نه چون نی نی از یک هفتگی باید روزی ۲۰ قطره بخوره تا ۶ماه اگه بهت نمیدن از اینجا چندتا بخر ببر

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.