2777
2789
عنوان

پوست پرتقالي شدن سينه

| مشاهده متن کامل بحث + 15219 بازدید | 34 پست
یکی از علائم سرطانه ولی نترسید من رو سینم فرو رفتگی ایجاد شده بود توده هم داشتم احتمال سرطان دادن ا ...

فقط ببخشيد يه سوال 

اگه توده بدخيم باشه سرطان محسوب ميشه؟ 

يعني اگه مثه مورد شما باشه ديگه بهش سرطان نمي گن؟

اگه توده خوش خيم باشه چيكار مي كنن تا خوب شه؟

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ببخشيد يه سوال  اگه توده بدخيم باشه سرطان محسوب ميشه؟  يعني اگه مثه مورد شما باشه دي ...

بله

بدخیم باشه سرطانه ک با شیمی درمانی و در نهایت برداشتن ی قسمتی از سینه درمان میشه

خوش خیم هم ک دیگه نیازی نیس کاریش کرد اما بضیا مث خود من ب درخواست خودشون توده رو خارج میکنن

همسرم دلیل من است. 💜🌱
بله بدخیم باشه سرطانه ک با شیمی درمانی و در نهایت برداشتن ی قسمتی از سینه درمان میشه خوش خیم هم ک ...

ممنون از راهنماييتون 

ايشالله كه هميشه سلامت باشيد

براي مادر منم دعا كنيد كه چيز جدي نباشه دكترش واسه ي ماه ديگه وقت داده تا اون موقع من ديوونه ميشم

ممنون از راهنماييتون  ايشالله كه هميشه سلامت باشيد براي مادر منم دعا كنيد كه چيز جدي نباشه دك ...

انشالله چیزی نیس عزیزم نگران نباش خدا بزرگه حتمن نذر امام حسین کنین جواب بگیرین

همسرم دلیل من است. 💜🌱
میشه بگید مامانتو مشکلشان چی بود رفتین دکتر...منظورت منافذ پوست سینه باز شدن...

عزيزم دكتر رفتيم ولي من زيادي شلوغش كرده بودم

پوست بدن مامان اينجوري كلا منافذش يكم بازه

چون هر دو سينشم اينجوري شده حتي رو شكم و پايين ترقوه اش همون جوري بود

یکی از علائم سرطانه ولی نترسید من رو سینم فرو رفتگی ایجاد شده بود توده هم داشتم احتمال سرطان دادن ا ...

عزیزم میشه علایمتونو بگید الان چطورید؟منم خیلی میترسم زیربغلم دوسه ساله ورمه ولی میترسم برم دکتر

عزیزم میشه علایمتونو بگید الان چطورید؟منم خیلی میترسم زیربغلم دوسه ساله ورمه ولی میترسم برم دکتر

علائم الانم ک فقط موقع پریود درد میگیره سینه ها ی زمانی ک خیلی فشارشون بدم وگرنه در حالت عادی درد ندارم اون موقع ک هنو عمل نکرده بودم دردای غیر قابل تحمل داشتم سوتینم ک درمیوردم انگار وزنه صد کیلویی ب سینه هام وصل بود رگای سینم احساس خشکی میکردم خیلیم سوزش داشت سینه هام ولی بعد از عمل دیگه این دردا از بین رف

همسرم دلیل من است. 💜🌱
يعني سينه مثل پوست پرتقال شده باشه 

خانم ژیلا تو رو خدا آنلاین بشید

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
ببخشيد رفتيد دكتر؟؟ چي گفت؟

بله عزيزم واسه مامان من پوست خودش اينجوري بود واسه بعضيا كلا اينجوريه منافذ پوستشون بازه 

ولي يه وقتايي هم نشونه خطرناكيه ك بايد پيگيري بشه

بله بدخیم باشه سرطانه ک با شیمی درمانی و در نهایت برداشتن ی قسمتی از سینه درمان میشه خوش خیم هم ک ...

ببخشین من ازدواج نکردم نوجوان هستم ولی سینم پوست پرتقالی شده یعنی چی آخه

♡♡♡♡♡♡♡🌱