2777
2789
عنوان

مامانا کمک

55 بازدید | 11 پست

پسرم ۱۸ ماهشه 

دو سه روزه 

یهو تب زیر ۳۸ درجه کرده 

بالا تر از ۳۸ نمیره فقط بدنش داغ میشه 

یه بار دیروز صبح بالا اورده یه بارم امروز صبح 

شکمش به شدت شله و پاش بدجور سوخته 

دو بار دکتر بردم ولی دکترا واقعا هیچی حالیشون نیس 

یکیشون شربت سرما خوردگی داده بود 

دوباره رفتم 

این یکی استامینوفن داده 

پودر پدی لاکت و زینک 

گفتن از دندونه میخوام ببینم بچه های شما هم موقع دندون اینجوری بودن ؟؟؟؟

چیا بدم بخوره هم سبک باشه هم معده ش جمع بشه 

ترو خدا اگ چیزی بلدین بگین دارم میمیرم 

بچه بی زبونم فقط در حال گریه س 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

منم میخواستم بپرسم از دوندونش نیست؟

اخه گفتی معده اش به هم خورده و تب و ... به علائم دندون میخوره

واکسنشو کی زدی؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم میخواستم بپرسم از دوندونش نیست؟ اخه گفتی معده اش به هم خورده و تب و ... به علائم دندون میخوره ...

واکسنش اخر ماهه 😭هنوز نزدم

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسنش اخر ماهه 😭هنوز نزدم

پس احتمال زیاد از دندونشه

انشالله بهتر بشه

پس احتمال زیاد از دندونشه انشالله بهتر بشه

ممنون عزیزم ❤

عزیزم تب میکنه بدنش عفونت داره باید ببری بستری کنی تا کار خدای نکرده به تشنج نرسیده 

اصلا پشت گوش نندازی

منم دخترم اینجوری بود روزی دو سه بار تب میکرد خودم بردم دکتر بستری کردم الان خداروشکر خوب خوب شده 

بدنش عفونت داشت 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
پس احتمال زیاد از دندونشه انشالله بهتر بشه

اصلا دندون تب نمیاره !

خیلی مساله مهمیه باید ازمایش بگیره صد در هزار بدنش عفونت داره بچه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

چایی خشکو خوووب بکوب ک اسیاب شه بعد با ماست قاطی کن بزار کنار ی ذره نرم شه ب زورم شده بده بخوره سریع اسهال خوب میشه ..استامینفنم بهش بده هر 6ساعت ..بعدشم خانومی نترس دیکه چن بار دکتر بردی تو اگه صبر و ارامص داشته باشی بچتم از تو ارامش میگیره مراقبش با

ص 4 چشمی ولی با ارامش..ایشالا خوب میشه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
اصلا دندون تب نمیاره ! خیلی مساله مهمیه باید ازمایش بگیره صد در هزار بدنش عفونت داره بچه

چرا عزیزم خواهرزاده های من تک تکشون برای دندون تب میکردن و اسهال میشدن و آبریزش بینی شدید و خلط سینه

چرا عزیزم خواهرزاده های من تک تکشون برای دندون تب میکردن و اسهال میشدن و آبریزش بینی شدید و خلط سینه

عزیزم سرما میخوردن شما فکر کردی بخاطر دندونه ..

اینا علائم سرماخوردگیه 

بدنشون یذره گرمتر میشه بله برای دندونه ولی روزی چند بار دنای نزدیک ۳۸ درجه اصلا برای دندان نیست 

نظر شما هم محترمه عزیزم😘

عزیزم سرما میخوردن شما فکر کردی بخاطر دندونه .. اینا علائم سرماخوردگیه  بدنشون یذره گرمتر میش ...

عزیزم بحث نمیکنم ولی من زیاد دیدم این علائم رو برای دندون

این که شما تجربه نکردی دلیل نمیشه محال باشه

مادرشوهرم میگفت خواهرشوهر کوچیکمم دقیقا همینطوری بوده بع ا فهمیدن هدبار دندون درمیاره اینطوری میشه

عزیزم بحث نمیکنم ولی من زیاد دیدم این علائم رو برای دندون این که شما تجربه نکردی دلیل نمیشه محال با ...

عزیزم شما هم عفونت بچه و تبی که برای عفونت هست رو تجربه نکردی دلیل نمیشه هر تبی رو برای دندون قبول کنی! 

شما از تجربه بچه خواهرشوهر کوچیکتون ! میگید

من از تجربه بچه خودم میگم 

و باور دارم و اتفاق افتاده برام که تب نزدیک ۳۸ درجه برای دندون نیست برای عفونته