2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چیزی نیست بعضی وقتا میبینیم شینیون شده 😂

😂😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

جن های آرایشگر😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
من فال با موکل گرفتم بعد اون کلا همه چیزم برعکس شد میخواستم عقد کنم کنسل شد مادرم باهام چپ افتاده بع ...

پدر شوهرم رفته دعا گرفته برای کسب و کار ولی از اون موقع حال من خوب نیست. فهمیدی به من بگو 

من فال با موکل گرفتم بعد اون کلا همه چیزم برعکس شد میخواستم عقد کنم کنسل شد مادرم باهام چپ افتاده بع ...

برو ببین دعا که نداری باطلش کنی

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

منم ماهی یبار بیدار که میشم ناخنام کوتاه شدن 

راضیم ازشون حس کوتا کردن نداذم زحمتشو میکشن😁

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

صدبار گفتن اینجا پیش دعانویسا و اجنه نرین دوست منم رفت پیش یکی از دعانویسا مرده عاشقش شده بود دعای برعکس بهش داده بود جناشو فرستاده بود هرشب تو خواب میزدنش ب حد مرگ فرداش بدنش کبود بود دیگ انقد گشتن و اینجا اونجا بردنش تا خوب شد

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤