2777
2789

روابطمون باهم خوبه...

خیلی دوسم داره..

اما این فیلم...دیدنش خییییلی دلمو میشکنه..

نت داشتم بهش گفتم گف گوشی منو بردار منم رفتم گوگل دیدم کلللللی سایت.....رفته...هنگ کردم با اینکه میدونستم میبینه اما دلم گرفت..

از دیروز قلبم درد میکنه انگار دارن فشارش میدن..

بعد گوشیو دادم بهش گفتم بیا نخاستم...

گف بخددااااا داشتم فیل تر شکنم رو امتحان میکردم  و این چرت و پرتا..

منم از دیروز باهاش سرسنگینم..

میگه من وقتی عصبی ام نگا میکنم....

(تو مغازشون نگاه میکنه.کنارش خواهرشم هس..اما نمیدونم چجوری وقت میکنه)

بچها یه جمله ای چیزی بگین اروم شم قلبم داره از جاش در میاد😥😥

ساعت۳ میریم تولد اما حالم خیلی گرفتس..

ترخدا ارومم کنین خواهرا😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

چی بگم 

منو شوهرم باهم میبینیم😕

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می دونم کسی که عادت کرد به این چیزا ترک نمی کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
زیاد فشار نیار بدتر میشه  😐

به قلب من فشار بیاد 

اما به یه ور همسرمم نباشه؟؟؟

خودش میدونه چقدر حساسم..

دوتا بچه هاشو میندازه به جونم از صب تا شب دیوونم میکنن..اونوقت اقا نشسته تو مغازش....میبینه😥😥

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

منم شوهرم وقتی دوره ازم نگاه میکنه چکار میشه کرد یه مشت احمقن توام کاری که دوست نداره بکن تا دلت خنک شه

من میگم با لذت بردن ازبدن دیگران با خیانت فرق نداره

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
ممکن نیس منو با اونا مقایسه کنه؟؟

چرا شوهرمن میگه شکم نکنی اندامتو رو فرم نگه دار

حالا ننه خواهر خودش عین سمندونن🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
ممکن نیس منو با اونا مقایسه کنه؟؟

ممکن چیه دختر جان 

حتما این کارو می کنه 

ناخودآگاه

حتما با یه روانشناس مشورت کن

چیزی نیست که سر سری ازش بگذری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮