2777
2789
عنوان

شپش😥😥کمک

426 بازدید | 62 پست

دخترم از همکلاسیش شپش گرفته...دارم دق میکنم از ناراحتی !، تورو خدا اگه تجربه ای دارین برام بگید چیکار کنم خیلی ناراحتم.دیروز خانه بهداشت یه شامپویی به نام نیکسترین داده یه بار سرشو باهاش شستم  لباسا وملافه هاشم با آب داغ شستم و انداختم روی بند رختی..دیگه چکار کنم میترسم

شانشو از خودتون جدا کن گل سر هاشو بنداز دور . کیف و ایناشو بشور پتوهای خودتونو  خونه رو روزی دوبار جارو برقی بکن. حتما حتما دونه به دونه تخم شپش هارو از تو سرش در بیار تا اینکارو نکنی فایده نداره.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه موهاش بلنده کوتاه کن  سرشو در طی روز با آب و سرکه بشور  با اون شونه ای ک با شامپوش ب ...

اصلن ربطی به کوتاهی مو نداره . باید تخم شپش ها کنده بشه . حتی با تراشیدن مو هم ریشه کن نمیشه باید تخما در بیاد

😈شپش😈

1⃣تنهاراه درمان شپش درسراسر ایران💪🏻

2️⃣فقط با یکبار استفاده

3️⃣پرداخت وجه درب منزل

4️⃣ضمانت  💯در💯 برگشت وجه 💰 درصورت عدم رضایت

تخفیف ویژه

قیمت واقعی ۵۰هزارتومان

فقط امروز قیمت ۳۰هزارتومان😍😍😍

آیدی پاسخگویی به سولات وسفارشات

@cheshmak212

@cheshmak212

لینک کانال تلگرام👇👇

@shepesh_shepesh

اینستا👇

https://www.instagram.com/antishepeshsh/

لطفا از سایت ما دیدن کنید🙏😍

http://ataricheshmak.ir/

شماره تماس جهت سفارش:👇

همراه:+989038320462

دفتر فروش:05157727711

من دو سه سال پیش دخترم شهرستان از دخترای داداشم گرفت من داشتم دق می کردم ولی زنداداشام خیلی ریلکس بودن یعنی شدم ی پا متخصص در این کار شما شامپو که میزنی باید با این شونه های دندانه ریز موهاشو شونه کنی تا حشرات جدا بشن از مو بعد مرحله ی مهمتر از بین بردن رشکه من چون تابستون بود دخترمو می بردم تو‌حیاط و رشکها رو جدا می کردم و تو ی نایلون می ریختم و گره میزدم خیلی مهمه که رشکها از بین بره چون دوباره به شپش تبدیل میشن و هر شپشی دوباره کلی رشک ایجاد میکنه تو هفته دو تا سه بار موهاشو میدیدم و چون شامپو رو بعد از هفت یا ده روز دیگه باید میزدم دوباره میزدم و با همون شونه ها شونه می کردم و که چون رشکا رو‌از بین برده بودم دیگه شپشی نبود ولی چه فایده هر موقع می رفتیم دوباره می گرفت هر چند بهش هشدار میدادم روسریت سرت باشه گل سرتو ندی به اونا ولی خوب بچه بود گوش می کرد وقتی میومدیم سریع می بردم حمام چون شامپو مخصوص شپش ضرر داره زیاد استفاده کنی روغن زیتون میزدم و بعد موهاشو با همون شونه شونه می کردم و حشره می گرفتم و باقی کارها یکسال بدبختی کشیدم تا از بین بردمشون ملافه ها و مبل و فرشم که اسپری درمین میزدم برا خودشم رویه بالشو مرتب میشستم و اتو می کردم 

منم دوماه مبتلا بودم تا ریشه کن شدن. 

اول ک با شامپو مخصوصش سرمو شستم. مال من ی اسپری توش داش اول اونو زدم با شونه ش شونه کردم بعد حمام و شامپو. سرکه خیلی اسپری میکردم تو موهام. روزی چن بار شونه میکردم. دوبار رنگ گذاشتم واسه بچتون پیشنهاد نمیکنم. 

بعد دو هفته ک شامپوشو مجدد استفاده کردم روزا مامانم تو حیاط از تو موهام اون تارهایی ک تخم هاشون بود رو قیچی میکرد. بعدم روغن زیتون میزدم. شبا باز همسرم چک میکرد ک اونایی ک مونده رو جدا کنه.. این روند دو ماهی ادامه داش. هم  گاهی مامانم یا همسرم ی بررسی میکنن

من دو سه سال پیش دخترم شهرستان از دخترای داداشم گرفت من داشتم دق می کردم ولی زنداداشام خیلی ریلکس بو ...

من الان بردمش توی حموم ویه کم رشکهارو جدا کردم ومیریختم کف حمام!بعد اب ریختم اشکالی داره؟بعد اینکه خودم درشون میارم ممکن نیست به خودم منتقل بشه؟دارم دیوونه میشم از دیروز تاحالا

عزیزم من باردارم بودم جایی رفتیم مثل روستا اشتباهی که کردم سرم و.گذاشتم رو فرش تازه شال سرم.بود ولی نه محکم ول بود تقریبا گرفتم، عذا گرفته بودم موهاممم بلند در عرض 2 هفته خوب شد فقط تاید بزن به موهاش بعد با نرم کننده بشور از کف سر نرم کننده بریز شونه دندانه ریز استفاده کن هر بار که شونه میکنی بزن به آب گرم دوباره منتقل نشه به سرش خیلی راحت از بین رفت