2777
2789

توقع زیادیه بعد از 14سال؟

دیگه صبحانه نخوردم امروز

چون نون تافتون داریم فقط که معده ام رو اذیت میکنه.

و دیشبم غیرمستقیم بهش گفتم این نون رو خوردم معده ام درد گرفته

گفتم شاید صبح بره نون بگیره

که زهی خیال باطل

عصبانی ام😤

شما چی؟ شوهراتون نون تازه میگیرن روز تعطیل؟😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی من‌امروز قدر شوهرم ودونستم سر کار ه نبود برام نون تازه بگیره، همیشه جمعه ها خودش چایی میزاشت، میرفت بیرون خرید میکرد بر می گشت منو بیدار میکرد ،عاشق صبحونه های روز جمعه هستم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه بابا  نون تازه کحا بود...نونم نداشته باشیم صبح نمیره...من خودم اکثرا میرم میخرم😶.هر وقت باباش یا داداشاش میان ۵ صبحم باشه میره نون میخره....

درست میشه دایی  

باید با لگد بیدارش میکردی بعد خودتو میزدی ب خواب تا بلندبشه بره بخره 

فقط لگدت جوری باشه که خواب کامل از سرش بپره😉

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

نه چون اقا باید بلند بشه موهاشو بشوره خوشگل کنه بره که ارزششو نداره دوساعت الاف شم یه روز قبلش خودم میخرم و روز تعطیل تا ۱۲ میخوابیم 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
😥

از تجربیات واست گفتم😆

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
چرا نمیدونم چرا این بار انقدر بهم برخورده صبح زودتر از ما بیدار شده و نشسته جلوی تی وی دیشبم دید ...

معده ات عصبیه عزیزم این حرص و جوش ها هم بدترش می‌کنه خدا نکرده

مردا خیلی وقتا مستقیم هم خواهشی ازشون میکنی یادشون می‌ره وای ب حال غیرمستقیم

من باشم اعصاب سر این قضیه نمیذارم