2777
2789

گلم،شما ک خودتو میشناختی و میدونستی نمیتونی ب ی مرد پایبند و متعهد بمونی ،خب چرا عقد کردی؟؟چرا زندگیه ی آدم دیگ رو هم خراب کردی؟.

ایشالا زودتر طلاق بگیری.

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دنیارو نمیفهمم....

مردای خوب با همسرای خیانت کار.

زنای خوب با مردای خیانت کار.

کاش بدونی داری چیکا میکنی؛عقد ی مرد دیگ ای و با ی مرد دیگ در ارتباطی.....

بای.

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤

من همچین شرایطی واسم پیش اومد.شوهرم بود دوست پسر دوران مجردیم بهم زنگ میزد خطم عوض نکرده بودم بهش گفتم من شوهردارم وفلان واینا بهم گفت طلاق بگیر میام خواستگاریت من باشوهرم خیلی بحث داشتم از سرخانوادش ولی اونو رد کردم وخطم عوض بهم زنگ زد گفت چرا ازدواج کردی گفتم اگ مرد بودی بهم دروغ نمیگفتی تودوران دوستی خیلی بهم دروغ میگفت کلی گریه زاری قبل عقدم مادرش زنگ زد گفتم نه.ولی بعد عقد پیام میداد منم بش گفتم تو اگ غیرت داشتی به زن شوهردار پیام نمیدادی.من هفته دیگه عروسیمه.ولی خب دوست عزیز خواستم بگم گول نخوری یه وقت من طرفم یهم دروغ پسگفت تو دوستی ولی از شوهرم پولدارتربود خیلی پسر ارشدخونواده بخاطرم خیلی کارا کزد تو دوستی ولی دروغم گفت حتی مادروپدرش به من گفتن به ماگفته طلاق گرفت باید برین خواستگاری .کلا اینا رو گفتم بیشتر فک کنی  طلاق الکی نیس اگ بخاطر مسائل مالی داری جدا میشی دست نگه دار .اگ کسیو بخاطر پول انتخاب کنی تمام ثروتش بعد ازدواج ازبین میره ملاکت بزار چیزای دیگه که با پول نمیشه خرید.موفق باشی

گل پسرم دوستت دارم💖