2777
2789
عنوان

بنظرتون گناهه متاهل باشی وهنوزب کسی ک دوسش داشتی قبلافک کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 143 پست
من چون فامیله باید برم عروسیش موندم صحنه هایی ک قول میداد با من باشه رو چجوری ببینم و تاب بیارم ولی. ...

اتفاقابرامنم فامیله

میدونی برامانشدک برهم برسیم بخاطرهمین هیچوقت حس تنفربهش نداشتم

شایداگرنامردی میکردنسبت بهش متنفرمیشدموبهترفراموش میشد.

البته مامانش میگف ک گفته هیچوقت ازدواج نمیکنم مگ عقلم‌ کمه ازدواج کنم تواین دوره زمونه وازاین حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خط آخر غم انگیز و تاثیرگذار بود ایشالا همیشه دلتون شاد باشه همیشه

💔💔💔ممنونم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
رفته بود از ذهنم بعد از یسال خود احمقش دوباره اومد

متاسفم واقعا 

خودم این مشکلو دارم ولی به سال نمیرسه واقعا دیگه نمیکشم رد دادم یه جورایی. 

وارد رابطه دیگه هم شدم ولی جواب نداد و نتونستم فراموشش کنم. خیلی سخته. 

فقط میگم درست میشه و انگار خودمو گول میزنم نمیدونم 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
اتفاقابرامنم فامیله میدونی برامانشدک برهم برسیم بخاطرهمین هیچوقت حس تنفربهش نداشتم شایداگرنامردی م ...

اونم نامردی نکرد جریانمون مفصله ولی میتونست بجنگه ترسید از مامانش ترسید پا پس کشید فک کرد ازدواح نمیکنم ولی کردم تو بهت‌بود تازه بعد ازدواج التماساش شروع شد ولی نوش دارو بعد مرگ سهراب چ سود؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜