2777
2789
عنوان

بنظرتون گناهه متاهل باشی وهنوزب کسی ک دوسش داشتی قبلافک کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم بنظرم فرصت داری برا فراموشی جوونی زیاد

شاید باورتون نشه از بچگی دوستش داشتم کل زندگیم باهاش رویا پردازی کردم هر شب با فکرش خوابیدم صبح با فکرش بیدار شدم. اقوام بودیم و واقعا میخواستمش ولی نشد 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
آخی عشقه دیگ بااین حس وحالاش قشنگه

باورت میشه رفتم جلو آینه انقد زدم تو گوشم که صورتم سرخ سرخ شد به خودم قول دادم تا جون دارم بجنگم بندازمش بیرون از قلبم اون یه بزدل کثیفه

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
خب دوست میموندین حالا کو تا ازدواج و عروس!!!

من همین حالا هم با یه بدبختی زیر بار خواستگاری و... نرفتم. 

خونه و ماشین و همه چی بهم دادن نمیتونم بهونه بیارم 

میگه خرج زندگیت تا آخر عمر بهت میدیم. فقط تو عروسی کن. فعلا گفتم بعد دانشگاه برم سربازی بعدش ببینم چی میشه داییم 30 سالشه زن نداره به من گیر دادن 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
نمیشه آخه  خیلی موقع هاخوابشم میبینم بدترمیشم

الان شوهرت داره ب دوس دختر قبلیش فکر میکنه اگه دروغ میگم دستو بکن تو دماغت😂😂😂😂😂😂

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
چرا نشد به هم برسین ؟؟

ازنظرسنی ب هم نمیخوردیم

12سال اختلاف سنی داشتیم

خانوادم قبول نمیکردن

یه سری مشکلات دیگ ام بود

دیگ مخم نمیکشیدب خواستگارم جواب مثبت دادم ازدواج کردم

گفتم ازدواج میکنم راحت میشم ازاین عشق لعنتی.نمیدونستم فراموش نمیشه بعدازاینهمه سال