paris_idy مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 328 عنوان کسی میدونه آمپول دپو مدرول واسه چیه 28471 بازدید | 9 پست سلام ممنون که اومدین تاپیکماین آمپولو دکتر نوشته برای کمر دردمالان توو نت سرچ میکردم دیدم خیلی عوارض دارهکسی میدونه آمپولش درمان کننده اس یا فقط یه مدت دردو کم میکنه؟ 1398/11/18 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروخرامان عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 566 ببین عوارض هر دارو که حتمااااااا و قطعا رخ نمیدهتوی درصد کمی از افراداگه دکتر تجویز کرده استفاده کن
paris_idy مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 328 ببین عوارض هر دارو که حتمااااااا و قطعا رخ نمیده توی درصد کمی از افراد اگه دکتر تجویز کرده استفاده ... اخه بخونی خودتم میترسی استفادش کنیکلا عوارض بود اون وسطاشم یدونه حسن داشت 😐
paris_idy مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 328 مقطعیه شوهرم برا التهاب و اگزما استفاده میکنه اره چون نوشته بود سیستم ایمنی بدنو تضعیف میکنهممنون عزیزم
paris_idy مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 328 نه عزیزم فقط واسه درده. کورتون هم هست. بهتره نزنی ممنون از نظرت عزیزم
سروخرامان عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 566 اخه بخونی خودتم میترسی استفادش کنی کلا عوارض بود اون وسطاشم یدونه حسن داشت 😐 نه عزیزم اصلا نگران نباش من دانشجوی پزشکی ام،کورتون بر خلاف تصورات عامه مردم داروی خیلی خوبیه برای شما فقط اثر ضد التهابی داره قطعا سیستم ایمنیتو ضعیف نمیکنه در صورتی ضعیف میکنه که بیماری خودایمنی داشته باشه بیمار
paris_idy مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 328 نه عزیزم اصلا نگران نباش من دانشجوی پزشکی ام،کورتون بر خلاف تصورات عامه مردم داروی خیلی خوبیه ... ممنون عزیزم از وقتی که میزاریدکترم گفت دیسکت ورم کرده خودم فکر میکنم که برای همین ورم اینو تجویز کردهمیتونم بدونم چرا میگین کورتون داروی خوبیه؟
silvanaa عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 35 نه عزیزم اصلا نگران نباش من دانشجوی پزشکی ام،کورتون بر خلاف تصورات عامه مردم داروی خیلی خوبیه ... سلام عزیزم خوبی من بیماری خود ایمن دارم و به ویتیلیگو مبتلا هستم و بیماری تیرویید هم دارم. بنظر شما این امپول رو مصرف کنم یا خیر