2777
2789

رم داری؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو رم بود شاید بشه ولی اگه تو حافظه‌ی داخلی نه ماله منم پاک شده هر جا رفتم گفتن نمیتونیم برگردو ...

من خیلی از گوشی سردر نمیارم رم دارم ولی اون قسمت ک نوشته استورژ از اون قسمت پاک شده انگار

رم دارم اره عکس کوچیکی بچع هام توش بود دارم دق میکنم

اگه تو رم بود میتونی ریکاوری کنی همه عکسا برمیگردن

تو حافظه خود گوشیو ریگه نمیدونم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
کلی فیلم بچگیشون

دقیقا منم فیلم بچه‌ها بود صد تا بیشتر فیلم بود همش پاک شد دیگه نتونستم برگردونم.

حالا پرس و جو کن از نرم‌افزار کارها ببین میتونن برگردونن

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی
چ چوری میتونم ریکاوری کنم

با یه سری از برنامه ها که مخصوص این کاره

ولی چون میگی عکسای مهمی داشتی من توصیه میکنم ببری بیرون برات انجام بدن ،خیالتم راحته که نابودش نمیکنی

مرسی عزیزم تاصب دووم نمیارم دارم دیونه میشم

چیزی نیست عزیزم نگران نباش برمیگرده