هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم
بروفن خیلیییییی خطرناکہ ھا سر خود ندیاااااا شیاف بزنش ۱۲۵ ضعیفہ قوی نزن چون شربتش دادی....لباساشم کم کن آب خنک بھش بدہ بخورہبدست و صورتش با اب گرم بشور کم کم آب رو ب سردی ببر ک یدفعہ لرز نکنہ و بدنش خنک بشہ
♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
برا بچھای زیر دوسال کمی قوی ھستش.....متاسفانہ چندین بچہ تو نی نی سایت مادراشون میگفتن ک با استفادہ این شربت بچشون تشنج کردہ.....و یک نفرم فوت شد سر اینکہ ۴ سی سی اضافہ بھش دادن
♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙