2777
2789
عنوان

برای رفع میگرن

3942 بازدید | 31 پست

سلام دوستان بنظرتون راه خلاصی از میگرن هست???خیلی اذیتم  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰ ساله میگرن دارم.

دارو داره که تا حدود زیادی کنترل میشه ولی خوب نمیشه.رژیم غذایی هم داره. زیاد خسته و هیجانی هم نباید بشی

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
حجامت زالودرمانی میگن خوبه

انجام دادیم.هردوشو.هیییچ تاثیزی نداشت  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
آره قرص گیاهی اطریفل افتیمونی

ازکجا تهیه کنیم.واقعا جواب میده??

ازکجا تهیه کنیم.واقعا جواب میده??

آره واقعا برا من که جواب داد منم یه مدت میگرن خیلی شدید داشتم همراه باتهوع فکر نمیکردم اصلا خوب بشم خداروشکر یه ماه خوردم الان دوساله هنوز نیومده دردش سراغم خدا خیرش بده دکتر طب سنتی برام نوشت

آره واقعا برا من که جواب داد منم یه مدت میگرن خیلی شدید داشتم همراه باتهوع فکر نمیکردم اصلا خوب بشم ...

دکتر کجا رفتید??از داووخانه باید بگیربم??

قطره انتی میگرن

چطور مصرف میشع.و ازکجا بخریم