2777
2789
عنوان

دلم گرفته😥

103 بازدید | 10 پست

سلام.بچهها بیاین کمکم دلم گرفته.من خونم طبقه بالای مادرشوهرمه، و از مامانم10 دقیقه یربع فاصله دارم.هرروز نمیتونم مامانمو ببینم بخاطر فاصلمون ک مثلا یخورده زیاده🙁با مادرشوهرم مشکلات انچنانی نداریم.ولی همش ذهنم  درگیر این موضوعه ک ب شوهرم میگم چطور من نمیتونم هرروز برم خونه مامانم! توام هرروز نباید بری خونه ی مامانت یا ببینیشون😑همش ب این مسله فکر میکنم..شوهرمم ادم لجبازی نیس و چیزی نمیگه.ولی من خودم دوسندارم هرروز همسرم بره یا خودم هرروز خونوادشو ببینم😥😥چون میگم دوری و دوستی!! ولی خب بازم نمیشه ک نبینمشون بازم درحیاط همو میبینیم یا...فعلا شرایطشو نداریم ک خونه بخریم و دورشیم.و من هرروز میگم خدایا کی خونه بخریم و من مستقل زندگی کنم..بازم میگم مشکل انچنانی ندارم.ولی دوسدارم دور باشیم و مستقل و اینکه هرروز نبینیم همو من حامله ام چن ماه دیگ بچم ب دنیا میاد.همش ب این فکر میکنم ک نکنه بچم بیاد هرروز بگن بیارش اینجا .و بچم بهشون زیادوابسته شه!

شاید بعضیاتون بگین چ مشکلات الکی داری🤔ولی واقعا یه مدته این فکرا و مشکلا رو مخمه😣😣کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناراحتم ازاینکع چرا مادر نمیشم...امشب مامانمو و داداشم دعوا شدن داداشم زد مامانمو اصلا کلا روانم بهم ریخته اینده داداشم درخطره سنش کمه رفیق بد دارع خودشم اخلاقش گه شده دارم روانی میشم ایقد گریه کردم دارم میمیرم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
بچه ات وابسته میشه بهشون....حالا وجدانا آدم های خوبی هستن؟  فک کنم شما بارداری حساس شدی عزیزم

خوبن..نمیگم خوب مطلق هستن. بدی هایی دارن باهم مشکلاتی هم داشتیم..ولی گذشته..

قبل بارداری هم ب این چیزا فکر میکردم..

مخصوصا ب اینکه بچه دارشم بچه ام همش بگه بریم خونشون😟😟 

منم ناراحتم ازاینکع چرا مادر نمیشم...امشب مامانمو و داداشم دعوا شدن داداشم زد مامانمو اصلا کلا روانم ...

عزیزم😔ان شاالله بزودی توام مامان میشی ..

خیلی ناراحت شدم واسه مامانت.ان شاالله ک داداشت سر ب راه شه🙏

عزیزم😔ان شاالله بزودی توام مامان میشی .. خیلی ناراحت شدم واسه مامانت.ان شاالله ک داداشت سر ب را ...

مرسی عزیزم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕