2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطورين ؟ شما چه عكس العملي داريد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 53 پست
مثل من. باورت ميشه كلي كادو فرستادم و همش زنگ ميزدم. براي كادوها فقط از شوهرم تشكر ميكردند و هر وقت ...

آره اونام همینطورن ...اصلا بروی خودشون نمیارن کادو فرستادی....انقدر کهدیبار من پرسیدم از مادرش ک راستی اون ماهی ها رسید دستتون؟(۱۰تا قزل خالدار) گفتن آره...بعد اخم کرد رفت!!!!!

از خودم بدم اومد ک چرا فرستادم

حالا اونا یه دونه خیارم بفرستن شوهر من به به چه خیاری بهترین خیاره دنیاست!!!!!

باز خوبه ميان: باور كن خانواده شوهر من بدتر ميكنند و زنگ ميزنند به من فحش ميدن. الان باهاشون در ارتب ...

تقریبا یک سالی به هر دعوایی هم بود قطع رابطه بودم...بعد سر فوت مادربزرگ همسرم دیگه رفتم...الانم دعوتم کنن از چند بار یک بار میرم...اونام دیگه بخاطر پسرشون خیلی بهتر شدن....هرچند بازم زیززیرکی اذیتاشونو میکنن

اما اهمیت نمیدم ...حوصله شونو ندارم ...زنگ و کادو ...ک هیچی تعطیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونام همینطورن ...اصلا بروی خودشون نمیارن کادو فرستادی....انقدر کهدیبار من پرسیدم از مادرش ک راس ...

شوهر من هم همين هست. خواهرش يك هديه باور كن خيلي كوچك فرستاد چند روز پيش به من گفت كه برم و زنگ بزنم باهاش و تشكر كنم. اونوقت من كادوي عقد دخترش رو طلا و پول دادم فقط از شوهرم تشكر كرد. منم ديگه راستش براشون نميفرستم

پر نميكنند شوهرت رو؟ 

عزیزم از یه جایی به بعد که زن و شوهر همو میشناسن خودشون باید عاقل باشن که چی میشنون.اگر شوهرم انقدر احمق باشه پس بزار پرش کنن تا کی خودمو زجر بدم بخاطر بدزاتیه بقیه و خنگ بودن شوهرم...چرا میگن اما دیگه بعد ۸ سال شوهرم هر دفعه نمیاد دعوا راه بندازه...مگه اینکه بحثی بشه بگه تو فلان کارو کردی که بعدش با مدرک ثابت میکنم مثلا اشتباه کرده😁

عزیزم از یه جایی به بعد که زن و شوهر همو میشناسن خودشون باید عاقل باشن که چی میشنون.اگر شوهرم انقدر ...

كاش منم مثل تو بشم. لطفا راهنماييم كن چيكار كنم. شوهرم با خواهرش انتظار داشتم سر سنگين باشه و بهش با بي تفاوتي ثابت كنه كه حد خودش رو بدونه