2777
2789
عنوان

تنهایی من

188 بازدید | 35 پست

سلام من یه پسر ۱۹ سالم اهل مشهد .با توجه به اینکه دیگران می گن و خودمم می دونم زیبا هستم.

تا حالا دوست دختر یا این کلمه مسخره رل رو نداشتم ولی تجربه صحبت کردن و حتی شوخی با دخترا رو داشتم و از لحاظ اجتماعی مشکلی ندارم بلکه بسیار عالیم. 

ولی خیلی تنهام و هر کی می گه تنهایی بهتره هنوز کاملا تنهایی بهش رخنه نکرده.

ولی من خیلی تنهام و افسردگی شدید گرفتم و می خوام با یه دختر زیبا دوست بشم.

ولی هیچ رقمه نمیشه و نمی دونم باید چی کار کنم نمی دونم اگه تو خیابون از یه دختری خوشم اومد چی کار کنم و اصلا موندم چجوری با یه دختر دوست بشم ؟ کجا می شه اصلا با کسی دوست شد ؛_؛        -_-       ×_×

راه حل هاتونو بهم بگین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی پسرهای منم19سالشون بشه دوست میخان    

حتما می خوان چون خدا زن رو آفرید پس مرد هم آفرید 

این دوتا گونه برای هم آفریده شدن نه برای تنهایی 

تنها احساس من عاطفیه نه هیچ چیز 

دوستی کار خوبی نیس یهو دیدی وابستش شدی و ولت کرد.

ما جوونا که نمی تونیم به خاطر شرایط اقتصادی و تو این سن ازدواج کنیم پس یعنی تنها باشیم تا بپوسیم 

خیلی سخته اجی گلم 

خیلی سخته 

مخصوصا اینکه وقتی حساسی هر روز کلی جفت شاد می بینی و حسرت می خوری 😓😔

سلام

نه بردار خیابون رو از فکرت بیرون کن  شماره دادن تو خیابون  یا اینکه دنبال دختره راه بیفتی بگی با من دوست شو😐 بیشتر از چشم دخترا میفتی و سبک شمرده میشی

راسیتش راجب نوع اشنایی نمیتونم کمک کنم 

اما بیشتریا تو اینستا  یا دانشگاه یا محل کار.....  اشنا میشن به نظرم

فقط دقت کن چون تا حالا دوستی نداشتی فقط هول  نشی تو انتخابت   با کسی هم که دوست میشی فورا تو فکر ازدواح نرو  یا جوری رفتار نکن طرف بره فکر ازدواج   واقعا اینا مهمه

امیدوارم هدفت درست باشه و به جمع شکست خورده ها نپیوندی   

که اگر اینجور باشه همون تنهاییت بهتر از دوستیای یکی دو روزه این دوره هست

توی دانشگاه میتونی اشنا بشی

موفق باشی

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
ما جوونا که نمی تونیم به خاطر شرایط اقتصادی و تو این سن ازدواج کنیم پس یعنی تنها باشیم تا بپوسیم&nbs ...

من تا امسال با هیچ کس دوست نشده بودم اما تابستون با یکی جهت ازدواج دوست شدم ،دوستیمون خوبیای خودشو داره(مثلا میبینم دوسم داره و...) بدی هاییم داره (مثل قهر و اخلاق های بد و باعث شده همش فکرم پیش اون باشه و تمرکزی رو درسام نداشته باشم،نوزده سالمه پشت کنکوریم⁦☹️⁩ )

◍⃟❤  ◍⃟💙
سلام نه بردار خیابون رو از فکرت بیرون کن  شماره دادن تو خیابون  یا اینکه دنبال دختره راه ...

سلام داداش_ حرفت درسته _ و من متنفرم از تیکه انداختن به دختر ها. چون کار زیبایی نیست .

و تنها دلیلم برای دوستی اینه که با طرف بیرون برم ،صحبت کنم و خالی بشم .

تنهایی خیلی سخته داداش _ 

با هر کسی هم چت می کنم اهل دوستی نیست یا داره خودش یا شکست خورده و از شانس من میاد برای من از دوست قبلیش که هنوز عاشقشه صحبت می کنه😔

این چه وضعشه.

باورت می شه به هرکی می گم من ندارم میگه بهم تو با این قیافت نداری ؟!!!!!( کلی تعجب می کنن).

من تا امسال با هیچ کس دوست نشده بودم اما تابستون با یکی جهت ازدواج دوست شدم ،دوستیمون خوبیای خودشو د ...

می دونی منم کنکوریم 😶

حداقل این تمرکز منو بهم نمیریزه باعث می شه بیش تر برای کنکور بخونم _ و چه اشکالی داشت که یکی هم بود که بعد از ظهرا باهاش بیرون برم _ بعدشم از لحاظ دوست شما که ایراد هایی داره خب طبیعیه چون اونم انسانه دیگه .

و این دعواها و یه سری قهرو اشتی ها به تنهایی ۱۹ ساله که نگیم تنهایی ۷ ساله میرزه.