2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد برای شفا دختر دوساله

543 بازدید | 80 پست

سلام دختر دوسال ونیمه ای یکی از کاربرا @ابلیسم  به اسم آوینا سرطان چشم داره دکترا گفتند باید چشمانش تخلیه بشه خانوما نذر هزار سوره حمد کردیم هدیه به حضرت رقیه سلام علیها بردارید بخونید ان شالله بحق باب الحوایج سه ساله شفا بگیره این بچه. منم لایکتون میکنم براتون صلوات میفرستم مادرش نگرانه بیایید بخونیم ناامید نشه حاجتتونم روا ان شالله مریض نشیدهیچوقت  

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

5

شیر و خیارم همون مامان نگران ک واسه بچش تا بشه3سال هزارتا تاپیک زد+افسرده شد + له شد تا تونست ی بچه رو بکنه3سال. تو این 3سال فکر میکردم من محافظ بچم بودم من بودم ک تونستم ب اینجا برسونم اما.... ی جایی ی اتفاق باعث شد بفهمم خیلی ناتوانم خیلی ضعیفم و تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمی افته. و ایا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟ارامشی ک نداشتم بخاطر این بود ک خدارو گم  کرده بودم فکر میکردم خودم باید مراقب همه باشم مدام باید اوضاع همه رو کنترل کنم انگار اعوذبالله خدایی نیس اما عوض شد خودم همه چیو عوض کردم الان نماز میخونم زیارت عاشورا میخونم واسه سلامتی خانوادم و از خدا میخام خودش مراقب همه اعضای خانوادم مامانم خواهر زرنگم(سیب سرخم)  و بچم و... باشه و طول عمر طولانی و با عزت بده ب همشون.خدایا خودت مراقب همه باش. راستی از زیارت عاشورا معجزه ها دیدم.. امتحانش کنین. واسه سلامتی همه مامانا چ اوناک بچه دارن چ اوناک هنوز بچه ندارن و مامان خودم ی صلوات 😍😍😍اللهم عجل لولیک الفرج