2777
2789
عنوان

كسايي كه توبهمن٩٨بي بي چكشون مثبت شده، بياين دور هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 215 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=123295813]تبریک به همه، منم 23 آذر تاریخ آخرین پری بوده 11 بهمن تستم مثبت شد، 13 بهمنم رفتم سونو 6 هفته و 2 رو ...[/QUOTE]

ماشاالله پسرت چه چشاي نازي داره ژنشو دارين؟ ماكه اصلااااا تو ژنمون چش رنگي نداريم😢 

تنبلی چیزی داشتین؟ 

نه ولی چند ماه بود اقدام‌میکردم ولی نتیجه نمیداد این ماه اینو تحویز کزد

البته من‌پارسال یه سقط داشتم شاید به خاطر اون داده که اگه دیواره رحم نازک شده کلفت تر بشه و جنین بتونه بچسبه

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
چن روز از موعدت گذشته؟ من تا دو روز بعد موعدم درد پريودي داشتم همينطوري كه ميگرفت و ول ميكرد اما الا ...

یه روز ،ولی درد پریودی دارم میگیره ول میکنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

نه ولی چند ماه بود اقدام‌میکردم ولی نتیجه نمیداد این ماه اینو تحویز کزد البته من‌پارسال یه سقط داشت ...

ان شاالله بزودی بفهمی ک مامان شدی 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
ان شاالله بزودی بفهمی ک مامان شدی 

ممنون عزیزم الان باردار هستم

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
اها عاديه منم دقيقا همينجوري بودم نگران نباش ٢-٣ روز ديگه قطع ميشه

خدا کنه خواهر من اخه بارداری شیمیایی داشتم واسه اون میترسم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

ممنون عزیزم الان باردار هستم

اهان عزیزم مبارکتون باشه، میگم میشه بیای تاپیک جدیدم تازه زدم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم