2777
2789
عنوان

اینجا کسی کار رنگ مو بلده؟

2194 بازدید | 20 پست

دوستان من دوماه پیش موهامو لایت کردم

الان برای عید  میخوام رو همین موهام رنگ بزارم

میخواستم بپرسم

فرق رنگ ساج با رنگ معمولیه چیه؟ 

کسی میدونه؟ 

مویی ک دکلره شده باشه رو رنگساژ میکنن...رنگ اکسیدان ۶ و اب ...شل بشه  مواد بعد  مثل شامپو ده دقیقه ماساژ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگساژ ارزونتره ولی رنگ گرونتر

تو رنگساژ رنگ رو چون با اب قاطی می کنن اکسیدان و رنگ کمتر استفاده می شه اگه فقط می خوایی لایت هات خوش رنگ تر و درخشان بشن رنگساژ کن ولی اگه می خوایی ریشه موهاتم  که تازه در اومده اونام یه رنگ بخوره و روشن شه رنگ کن تامام

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
رنگساژ ارزونتره ولی رنگ گرونتر تو رنگساژ رنگ رو چون با اب قاطی می کنن اکسیدان و رنگ کمتر استفاده می ...

بعد لایت هام  تیره نمیشه 

میخوام لایتا معلوم بشع

موهام یکم دراومده مشکیه

اون قسمتی موهام رشد کرده مشکیه چی؟ 

ریشه گیری کن ..کسی باید واست انجام بده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چرا بايد شل بشه ؟ 

واس رنگساژ دستورش اینه

بعد لایت هام  تیره نمیشه  میخوام لایتا معلوم بشع موهام یکم دراومده مشکیه

نه تیره نمی شه یه رنگ روشن می زاری لایتهات درخشان می شه موهای دیگه اتم روشن می شه ولی اگه نخوایی موهای دیگه ات روشن بشه فقط رنگساژ کن که ارزونتر هم هست اینقدر راهننایی کردم یه صلوات حداقل برا امواتم بفرست 😇😇😇

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
نه تیره نمی شه یه رنگ روشن می زاری لایتهات درخشان می شه موهای دیگه اتم روشن می شه ولی اگه نخوایی موه ...

بدون دکلره چیکار کنم موهام روشن تربشه؟ 

فقط لایتام دکلرس

بقیش موهای خودمو

باشه عزیزم حتما برات میفرستم

اول ریشه گیری کنم  بعد ک رنگ گرف   کلشو دوباره رنگ ساج بزارم؟

ریشه رو بگیر بشور بعد رنگ ساژ..چون بهتر دکلره هات با اکسیدان ۹ درگیر نشه..واس همین کسی انجام بده ک مرز هارو رعایت کنه...ی عده حتی با مسواک اینکارو میکنن ک فقط ریشه دقیق گرفته بشه

يعني رنگ كمتر بايد ريخت با اكسيدان ؟ 

معمولا یک چهارم تیوپ ..بله رنگ کمتر اکسیدانم حتما ۶ درصد ..با اب..