2777
2789
عنوان

آزمایش ایمنی چند روزه آماده میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 20 پست
سقط هات چند هفته بودن؟

دو ماه بودن

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
انشاءالله این بار به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی.منم دعاکن خیلی محتاجم عزیزم

چشم انشاا...به زودی زود دامنت سبز،بشه و نینیتو سلامت بغل بگیری اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم انشاا...به زودی زود دامنت سبز،بشه و نینیتو سلامت بغل بگیری اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الف ...

انشاءالله.ممنون عزیزم قربون مهربونیت خدا بچت رو حفظ کنه و سلامت زایمان کنی انشاءالله

دعا می کنم بارداریتو به سلامتی تموم کنی و بچتو تو آغوش بگیری،می دونم که خیلی سختی کشیدی،با این آمپول ...

ممنون انشاا...دامن شما هم بزودی سبز،بشه و نینیتو سلامت بغل بگیری اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم.

نه وقتی باردار شدم داروهامو استفاده کردم دکتر گفت وقتی بی بی چکت مثبت شد داروها رو استفاده کن بیشتر تاکیدش به همون سرم آی وی آی جی بود.اگه به این سرم احتیاج داشتی قبلش حتما چندتا تهیه کن چون به سختی گیر میاد حتما هم بیمه داشته باش با بیمه میشه چهارصد و پنجاه تومن ولی ازادش هر کدوم یک میلیونه ماهی چهارتا باید تزریق بشه.والا چون استراحت مطلقم دیگه پیش دکتر نرفتم که دارویی دیگه بنویسه چون دکترم شهر دیگس گفت نیا واسه بچه خطرناکه

انشاءالله.ممنون عزیزم قربون مهربونیت خدا بچت رو حفظ کنه و سلامت زایمان کنی انشاءالله

مرسی دعام کن🌹🌹🌹🌹🌹🌹