2777
2789
عنوان

بنظرتون من باردارم

53 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال واحوالتون خوب باشه من تو نی نی سایت تازه واردم این اولین تاپیکم هست

راستش ۲۱شهریور ۹۸یه سقط داشتم توی ۱۳هفته علتشم نمیدونم چی بود رفتم سونو واسه جسیت گفت ۱۰روزه قلبش وایساده موقع ان تی سالم بود جنسیتشم تاحدودی گفت به پسرمیخوره  تنها رفته بودم سونو خیلی حالم بدشد همون شبش قرص گذاشتم وتا ۲بعدظهرروز بعدسقط شد خیلی وحشتناک دردداشتم 

خلاصه سرتونو بدردنیارم خودم که فعلنه قسط بارداری نداشتم جلوگیریمون طبیعی بود ولی ....هفته پیش متوجه شدم که چن روزی از پریم گذشته بیبی چک گذاشتم چند دیقه بعدمثبت شد چن روز پیش دوباره دوباره گرفتم اینم مثبت شد از حساب خودم الان تو۵هفته باید باشم ولی حالت تهوع هیچی ندارم علاقه به چیزی ام ندارم اخه سر۲تا پسرم تا از بارداریم مطلع میشدم حالت تهوع وحشتناک میومدسراغم تا۸ماه حالم بدبود همش دلشوره دارم فک میکنم نکنه اینم مرده باشه مث اون یکی😔😔اخه کمرمم بعضی وقتا دردمیکنه اگه استراحا کنم خوب میشه توشهرستان تنهام هیچکسی ام ندارم کارم شده غصه خوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.