2777
2789
خداراشکر.

خیلی ممنون عزیزم .ان شاءالله نی نی نی شما هم سلامت باشه

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم رفتی سونوقلب خبرمون کن منم خونریزی دارم چندروزدیگه باید ببینم تشکیل شده یان

نه هنوز نرفتم. سه شنبه برام نوبت داده. دوس دارم امروز برم شوهرم نمیذاره...... همچنان گاهی لکه بینی کم دارم. علایم هم خیلی کم تهوع دارم. سینه درد ندارم🙄درد پری هم دارم گاهی🙄

شش هفته مثه پریودبعدمنم استراحت مطلقم ولی بازم تحرکم زیاده بیشترم میشه 

منم استراحتم ن مطلق. مال من یه بار چن قطره خون سیاه اومد رقیق..... بعد لکه بینی. یه روز هست یه روز نیست. 6 هفته ای زودتر برو سونو... شیاف میذاری؟ 

منم استراحتم ن مطلق. مال من یه بار چن قطره خون سیاه اومد رقیق..... بعد لکه بینی. یه روز هست یه روز ن ...

نه گفتن تاقبل ازاینکه قلب تشکیل نشه نمیدم چون ممکنه جنین قلبش تشکیل نشه سقطط دردناک وسخت باشه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
نه گفتن تاقبل ازاینکه قلب تشکیل نشه نمیدم چون ممکنه جنین قلبش تشکیل نشه سقطط دردناک وسخت باشه

ای بابا. پس چرا منو از 5 هفته و 5 روز ک رفتم سونو بهم داد؟ فقط کیسه زرده بود قلب هنوز تشکیل نشده بود😐

ای بابا. پس چرا منو از 5 هفته و 5 روز ک رفتم سونو بهم داد؟ فقط کیسه زرده بود قلب هنوز تشکیل نشده بود ...

به منم شیاف داد با اینکه سونو احتمال بارداری پوچ داده 😑

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم نشاسته بخور نشاسته باعث میشه ک خون ریزی تا حدی کم بشه 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ای بابا. پس چرا منو از 5 هفته و 5 روز ک رفتم سونو بهم داد؟ فقط کیسه زرده بود قلب هنوز تشکیل نشده بود ...

منم پنج هفته ودوروزخونریزی 

کردم رفتم سونو چیزی نگفت فقطگفت ده روزدیگه بیا

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
واااای چرا احتمال بارداری پوچ داد؟ مشکل چی بود؟ لکه بینی داشتی؟ 

من فقط دو روز لکه بینی داشتم رفتم سونو گرافی یجا در پیت از شانس من افتضاح بود اونجا گقت 6 هفته 3 روزی درصورتی امروز تازه میشم 6 هفته 4روز این سونو برای یه هفته پیش

منم پنج هفته ودوروزخونریزی  کردم رفتم سونو چیزی نگفت فقطگفت ده روزدیگه بیا

خدا ب هممون کمک کنع. من لکه بینی داشتم گفت فعلا همچی نرماله 🙄ده روز دیگه بیا برا قلب