2777
2789
عنوان

دانشگاه و دردسری که ذهن منو هنگ کرده شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 49 پست
درمورد استارتر نمیدونم. ولی دانشگاه و تحصیلات و کار کردن اتفاقا برای زن نون و آب میشه نه شوهری که مع ...

اگه رشتش بدرد بخور باشه اره ولی رشته های مهندسی نه متاسفانه اطرافم زیاد تحصیل کرده خونه دار داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدیم عزیزم

باشین تا وقتی که خرجتو بابات میده اجازتم باید بابات بده

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

عزیزم ربطی نداره که

ما هم تو عقدیم از اول قرار بود من فقط در هفته دو روز برم خونه پدرشوهرم ولی حالا که به عمل رسیده شوهرم میگه نمیتونم دوریتو تحمل کنم باید بیشتر پیشم بمونی و منم موندم چون دیدم واقعا دوریم بهش فشار میاره و این موضوع اصلا باعث نشده که روی حرفای دیگه اش هم بزنه چون وقتی پای عشق و دلتنگی میاد وسط منطق حرفی برای گفتن نداره

خودت بهتر میدونی

هیچ کس جای تو نیس که بهت بگه چیکار کنی

توو نامزدتو بهتر میشناسی ببین چجوری میتونی با سیاست نرمش کنی که بری بدون هیچ ناراحتی

درهر صورت برو ب دانشگاه ولی تموم سعیتو کن که نامزدتو راضی کنی

خب دوست داره دیگه بنظر منم پیش نامزدت بمون دانشگاه برات اش و نون نمیشه

😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
نترس  منطقی حرف بزن و برو زندگی ک با ای چیزا بپاشه همون بهتر شرو نشه من تجربه کردم خیلی اذی ...

چجوری ؟؟؟من خیلیییی سختمه چون روم نیست از بابام پول بگیرم و رو پس اندازم دارم حساب میکنم فقط خوابگام 1200 میشه

بمونی و گوش بدی دیگه تا آخر عمرت بابد همین زیردست بمونی

زده زیر حرفش اونم قول به این مهمی 

چرا تو بایدگوش بدی

برو که آدم بشه بفهمه نمیتونه بهت زور بگه و تو برای خودت اختیار و اراده داری

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم... تو باید همون روز انتخاب رشته به اینا فک میکردی... من همون اول بخاطر اذیت نشدن خودم و نامزدم تو شهر خودم رفتم یونی با اینکه تو شهرای مرزی میتونستم رشته های بهتریم برم... بنظرم ک مردا نباید زیاد تنها بمونن... چون رفیق باز میشن

چجوری ؟؟؟من خیلیییی سختمه چون روم نیست از بابام پول بگیرم و رو پس اندازم دارم حساب میکنم فقط خوابگام ...

هر کسی شوهرش یه قلقی داره اونو خودت باید پیدا کنی

چیزی ک میدونم دعوا کارو بدتر میکنه

در ضمن من عروسی کرده بودم

شوهر گلم یه ریال برا دانشگاهم نداد

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
هر کسی شوهرش یه قلقی داره اونو خودت باید پیدا کنی چیزی ک میدونم دعوا کارو بدتر میکنه در ضمن من عرو ...

شوهر گل منم الان یه ریال خرج نمیکنه همش بابام بنده خدا پول تحصیلمو میده. واسه همینه به نظرم زن باید تحصیلات و کار داشته باشه دستش تو جیب خودش باشه 😊 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹