بچه ها من دانشگاه دارم و چون شهر دورتری هست مجبورم که خوابگاه بگیرم بعد نامزدم ترم 3 دانشگاه یعنی همین پاییز قبل گفت ک نه خوابگاه نگیر همینجا باش قبول کردم گفت ترم بعد یعنی الان برو بعد الان ک موقع عمل کردن ب حرفش شده میگه نه تو ک نیستی خیلی اذیت میشم و میگع درسای عملی و حضوریتو بزار بعد ازدواجمون ... ولی بچه ها چون به من قول داده بود منم دوس ندارم ک این ترم غیر حضوری برم و اونم عادت کنه به اینکه بزنه زیر قولش الان ک من بهش گفتم چه بخوای و چه نخوای قول دادی و من میرم دانشگاه اونم گفت رفتی دیگه برنگرد و کلی بحث کردیم و حرفایی ک نباید میزد رو بهم زد ومن الان نمیدونم که برم و بزارم هرچه بشه بشه یا اینکه نرم و بمونم و ی طرفم میگم که زندگیم بهم میریزه
راهکار یا پیشنهاد عاقلانه تری دارین بهم بگید ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باشین تا وقتی که خرجتو بابات میده اجازتم باید بابات بده
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
ما هم تو عقدیم از اول قرار بود من فقط در هفته دو روز برم خونه پدرشوهرم ولی حالا که به عمل رسیده شوهرم میگه نمیتونم دوریتو تحمل کنم باید بیشتر پیشم بمونی و منم موندم چون دیدم واقعا دوریم بهش فشار میاره و این موضوع اصلا باعث نشده که روی حرفای دیگه اش هم بزنه چون وقتی پای عشق و دلتنگی میاد وسط منطق حرفی برای گفتن نداره
الان که نامزدین نمیذاره بعد ازدواج کنین بری خونه خودت میذاره؟😐 بعدشم قول داده باید عمل کنه به حرفش وگرنه از کجا معلوم بقیه قولایی که داده رو عملی کنه و نزنه زیرش؟
خب دوست داره دیگه بنظر منم پیش نامزدت بمون دانشگاه برات اش و نون نمیشه
😑😑😑😑😑😑😑😑
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بمونی و گوش بدی دیگه تا آخر عمرت بابد همین زیردست بمونی
زده زیر حرفش اونم قول به این مهمی
چرا تو بایدگوش بدی
برو که آدم بشه بفهمه نمیتونه بهت زور بگه و تو برای خودت اختیار و اراده داری
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
عزیزم... تو باید همون روز انتخاب رشته به اینا فک میکردی... من همون اول بخاطر اذیت نشدن خودم و نامزدم تو شهر خودم رفتم یونی با اینکه تو شهرای مرزی میتونستم رشته های بهتریم برم... بنظرم ک مردا نباید زیاد تنها بمونن... چون رفیق باز میشن