2777
2789
عنوان

شاغل بودن یا نبودن....؟؟شما بودید چه می کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
چه بد ...شما پیش کی می موندین؟

اول ک من بودم تنها پیش مادر بزرگم بعد داداشم ب دنیا اومد یک مدت مهد بعد یک خانم پرستار نیومدن تا اینکه من بزرگ شدن ۷.۸ سال با داداشم دوتایی میموندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی قراری نمی کنه وقتی میخواید برید؟ ببخشید می پرسم چقدر ماهیانه به پرستار میدید؟از چه ساعتی میاد تا ...

قبل از این که بیدار بشه سعی میکنم برم البته الان عادت کرده دیگه ... ما ماهیانه ۳ تومن میدیم بهش چون کار خونه هم کمک میکنه و آخر هفته ها هم بعضی وقت ها میره پیش مامانم که ما استراحت کنیم . از ۸-۹ میاد تا ۷ اکثرا

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
شما راضی نبودی از شاغل بودن مادرت؟

نه اصلا 

از این بابت ضربه خوردم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺