2777
2789
عنوان

به نظرتون موهام بلوند کنم

176 بازدید | 17 پست

25سالمه مجردم.تا حالا هم بلوند نکردم رنگ موهام الان مشکی هست پوستمم سفیده.به نظرتون رنگ مو بلوند خوبه؟تنها ترسم اینه که بهم نیاد چون چشمام تیره هست و موهام حالت دار و بلند هست.کسی تجربه داره بگه.پیشاپیش مرسی از جواباتون

لایکم نکن😐

هرکی اینکارو میکنه دوماه بعد پشیمون میشه،یکیش خودم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دکلره نکن وگرنه باید با موهای بلندت خداحافظی کنی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
واقعا چرا؟

اولا موهات میسوزه،مگه اینکه کوتاه باشه موهات.بعدم رنگ نمیتونی روش بذاری که همش شسته میشه بازم میشه بلوند.دل رو میزنه.همیشه هم باید به خودت برسی بدون رژ قیافت شبیه خون اشام میشه😁😁

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

من موهام تا زیر باس.نم بود،سوخت،همشو زدم.تا دوروز فقط اشک میریختم و خودمو لعنت میکردم

میخاستم یدست بلوند کنم کم کم دار پشیمون میشم

ریسکه برای عید تابستون کن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori