2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد

76 بازدید | 8 پست

سلام مادرهای عزیز. میخواستم ازتون در مورد سیسکونی بپرسم که چه چیزهایی واقعا به درد میخورن چون نمیخوام هزینه الکی بکنم. و لباس برای هر ماه بچه چند دست لازمه؟

فقط اینو میدونم سایز صفر نخر

ولی خودم واسه بیمارستانش یک دست سایز صفر میخرم چون میان ملاقات لباس تنش قشنگ باشه گشاد نباشه اونم فقط یک دست

بقیش سایز یک و دو و سه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ست نمدی خواستی تو پیجمم مدلهای بیشتری دارم🤗

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
فقط اینو میدونم سایز صفر نخر ولی خودم واسه بیمارستانش یک دست سایز صفر میخرم چون میان ملاقات لباس تن ...

آره سایز صفر زیاد به درد نمیخوره مخصوصا اگه نوزاد تپل باشه که اصلا

والا با اینکه قبلا یبار خریدم الان باز نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بخرم😁 ولی من کهنه شورم بلااستفاده موند چون ماشین داریم از کالسکه استفاده ای نشد .لباسم چون زیاد خریدیم یه تعدادیش به فصلا نخورد .کفشم از سایز ۲۴ به بعد بخر سایز تکراری هم نگیر

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
چند قیمت درمیاد تقریبی

ست کاملش،لوستر،اباژور،ساعت،اویز اسم،سطل زباله ،کاور دستمالش۴۰۰

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک