2777
2789
عنوان

تمیزکاری🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست
منم اینجا شنیدم. امروز رفتم خریدم. میشه توضیح بدی چجوری استفاده کنم؟ ممنون

ی شب تا صبح بزار بمونه تو ی سطل بزارشون اب بریز بعد یک نیم پیمانه تا دو پیمانه بستگی ب اینکه چقد کثیف شده بزیز بعد بزار شب تا صبح نوش بمونه خودت نیبینی چطور چربیا میریزه بعد با اب کف بشورشون

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍

من پودر ماشین لباسشویی ووایتکس وآب میریزم تویه قابلمه روحی بزرگ میذارم روگاز بعد چدنارو ده دقیقه تواون آب میذارم خوب میجوشه قشنگ تمام چربیاش جدا میشه هرچیم بمونه بایه اسکاج نرم پاک میشه.

فقط چندتا نکته داره.

۱،حواست باشه وایتکس زیاد نریزی

۲شعله گاز زیاد نباشه

۳حواست به قابلمه باشه سر نره چون کل گاز کفی میشه

۴،توقابلمه بی استفاده این کاروبکنی،من باراول توقابلمه چدنم اینکاروکردم قابلمم کامل خراب شد،منم دیگه گذاشتمش برای همینکار.

۵،باقاشقی انبری چیزی چدنارو ازتو قابلمه دربیار چون داغه حواست باشه دستت نسوزه.

من ماهی یکی دوباراینکارومیکنم 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شب تا صبح بزار بمونه تو ی سطل بزارشون اب بریز بعد یک نیم پیمانه تا دو پیمانه بستگی ب اینکه چقد کثی ...

مرسی امتحان میکنم،هفته دیگه میخوام کار عید شروع کنم،گازم فوق العاده کثیف شده هر راهی رفتم جواب نداده خدا کنه این یکی جواب بده

اخه چربی نیس لکه اس انگاری زنگ زده 

بعضی وقتی چربیا حالت قهوه ای میشن ولی اگرواقعا زنگ زده باشه هرکدوم از کارایی که ماگفتیمو انجام بدی بدتر میشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اگه از این کوچیکا هستن که راحتی میتونی با آب جوش و سرکه و جوش شیرین بجوشونی.. یا بذاری با تاید و ص ...

واسه منم بزرگه من تو سینی فر گازم میزارم روش لوله باز کن و اب میریزم تا حالا سه چهاردفعه انجام دادم

واسه منم بزرگه من تو سینی فر گازم میزارم روش لوله باز کن و اب میریزم تا حالا سه چهاردفعه انجام دادم

اتفاقا منم چندروز پیش سینه فرو برداشتم توش دامستوس و سرکه و این چیزا ریختم..ولی نذاشتم زیاد بمونه اون تو.. حس کردم تأثیر نداره زود برداشتم.. چندساعت میذاری بمونه؟ 

🖤

اتفاقا منم چندروز پیش سینه فرو برداشتم توش دامستوس و سرکه و این چیزا ریختم..ولی نذاشتم زیاد بمونه او ...

تو سینی فر یکی یکی چدنا جا میشه و گازمم ۳تا چدن داره.بستگی ب میزان کثیفی چدنا داره هر کدومو چهار یا ۵ ساعت ولی خب خوب خوب تمیز میشه تو این فاصله هم دوسه باری میرم چپه راست و...میکنم ک همه جاش تمیز بشه

اتفاقا منم چندروز پیش سینه فرو برداشتم توش دامستوس و سرکه و این چیزا ریختم..ولی نذاشتم زیاد بمونه او ...

لوله باز کن ک میریزم چربی ها خیلی راحت کنده میشن ینی بااسکاج معمولی(بدون سیم ظرفشویی)میکشم همش تمیز میشه