2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم ب شدت آروم و ریلکس کم حرف ن گیر میده ن ایراد که مثلا نشون بده توجه کرده ،این اخلاقای خوبشو ...

کسی نبود راهنماییم کنه😟

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
قابل نداره بیا بدم به تو چون در عوض اخلاقای بدم داره خخخخخخ    

خستم از حرفای زورش خستم از ناحق هایی که بهم میگه امشب خوردم کرد به معنای واقعی کلمه شکستم شدم یه تیکه سنگ حالت تهوع دارم 

نمدونم چرا اصن اینارو دارم اینجا میگم😓

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
خستم از حرفای زورش خستم از ناحق هایی که بهم میگه امشب خوردم کرد به معنای واقعی کلمه شکستم شدم یه تیک ...

میفهمتت ٫ ناراحت نباش عزیزم مطمین باش چیزی تو دلش نیست 

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   
فکر کنم شما به خاطر اینکه تیپ شخصیتی تون با همسرتون متفاوته حسن هاش رو خوشتون نمیاد و حتی عیب می دون ...

ن عیب نمیدونم خیلی وقتا هم تحسینش میکنم قلبا .اما توجه کردنشو خیلی دوست دارم که خیلی کم پیش میاد نشون بده احساسشو

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
کسی نبود راهنماییم کنه😟

احتمالا شوهرت شخصیت درونگرا دارند افرادی که اینگونه شخصیت دارند احساساتشان خیلی ابراز نمی کنند .شما خودت  مدام ازش نظر خواهی کن تا کم کم یاد بگیرد ابراز کند .البته میتونه دلیل دیگه هم داشته باشه

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
احتمالا شوهرت شخصیت درونگرا دارند افرادی که اینگونه شخصیت دارند احساساتشان خیلی ابراز نمی کنند .شما ...

چ دلیلی؟

احتمالا شوهرت شخصیت درونگرا دارند افرادی که اینگونه شخصیت دارند احساساتشان خیلی ابراز نمی کنند .شما ...

بله خیلی وقتا که ازش میپرسم میگه عاشقتم اما دلیل نمیشه ب همه نشون بدم من کارایی ک برات میکنم از رو علاقس عمل نشون میدم ن حرفی .

بله خیلی وقتا که ازش میپرسم میگه عاشقتم اما دلیل نمیشه ب همه نشون بدم من کارایی ک برات میکنم از رو ع ...

البته معمولا مردها مثل ما زنها خیلی ابراز نمیکنند . اگر شوهرت بهت علاقه دارد دلیلش همون نو ع شخصیتشان ؛ولی اگر شما خودت اهل هیجان و ابراز احساسات باشی  و ازش  در مورد لباست و .......نطر بخواهی طبیعتا به مرور زمان بهتر میشد انشالله 

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
ن عیب نمیدونم خیلی وقتا هم تحسینش میکنم قلبا .اما توجه کردنشو خیلی دوست دارم که خیلی کم پیش میاد نشو ...

خوبه که تحسینش می کنید.ولی دقیقا همین که می گید  دهنده ی یه کم تفاوت تیپ شخصیتتونه.یعنی ایشون یه مقداری درون‌گرا هستن و شما برون گرا. به همین خاطر اون مقداری که شما دوس دارین ابراز احساسات نمی کنن..خوشبخت باشین🙏