2777
2789
عنوان

چجوری پولمو بگیرم ازش🤦‍♀️

364 بازدید | 54 پست

من تو یه مزون کار می‌کردم 

که  یه خانمی اومد گفت میخوام شو مانتو بزارم  حدود 70 دست مانتو میخوام

ماهم تو مدت دو هفته 70 دستو دوختیم

من کار جواهر دوزی میکنم 

از این سنجاق سینه ها

خلاصه این خانم سنجاقای منم دید خوشش اومد گفت برات میبرم  تو شو مانتو میبرم. خلاصه نزدیک  10 تا  اینا. ازم سنجاق برد   یه چندتاشو ک فروخت خودش پولشو برام میریخت

خلاصه این خانم یهو کلا قاطی کرد 

پول صاحب مزون نَداد زد زیرش. منم ترسیدم خواستم سنجاقارو ‌‌ازش  پس بگیرم

اولش با احترام ازش خواستم ک برم سنجاق و ازش بگیرم ولی این خانم شروع کرد به بی احترامی کردن

خلاصه بزور دعوا  کش مکش سنجاقارو ازش پس گرفتم

ک دیدم  3تاش نیست. و بقول خودش فروخته. قرار شد پولشونو بریزه. ولی الان چند روزه جواب  اس ام اسمو نمیده زنگ میزنم جواب  نمیده

فقط آدرس مزونشونو دارم ک اونم میرم درو باز نمیکنه

بخدا پول کمیه فقط 110 تومنه 

ولی واس من ک شب عیدی یه شلوار لی می‌تونم باهاش بخرم کلی پوله

حالا نمیدونم چجوری ازش پس بگیرم

اینم بگم این خانم بسیار دروغگو. بدقوله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده بود ک میداد 

درسته برات پول خرید یه شلواره 

ولی فکرشو دیگ نکن 

منی ک ۱۶ تومنمو بردن چی بگم

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
یعنی چی چرا میگی پول کمیه حتی اگ ده تومنم بود نباید بزاری حقتو بخورن.اینقد برو تا خسته شن بدن.فوق فو ...

دست همین صاحب مزونی ک  من براش خیاطی میکنم پارچه داره ک قیمتش بالاتر از 110 تومنه

ولی نمیخوام این کارو کنم

برو اونجا وقتی مشتری داره هارتو پورت کن آبروشو ببر از ترس اینکه جلو مشتریاش ضایع شه پولتو میده

نه خیلی بی حیاس 

همین صاحب مزون ک من رفتم براش کار کردم این کارنو کرد. وای خودش بیشتر داد بیداد راه انداخته بود🤦‍♀️

خدا لعنتشون کنه. 100 برابرش خرج دعوا دکتر کنه

فعلا ک داره واسه خودش عشق و حال میکنه 

من اونموقع با این پول ۲۰۶ میتونستم بگیرم ولی الان دیگ ارزشی نداره

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

پیام بده بگو من احتیاج داوم پولمو اگر ندین زنگ میزنم پدرم یا مادرم بیان بگیرن یا همسرم با خط دیگه پیام بده بگو شب عیده و من اونو بازحمت ساختمو اینا بگو میام به مزونتون ضمن اینکه ادرس اینستایی تلگرامی چیزی داره دیگه بگو زیر پستا میگم کلاهبردارین

نه خیلی بی حیاس  همین صاحب مزون ک من رفتم براش کار کردم این کارنو کرد. وای خودش بیشتر داد بیدا ...

واقعا بی حیاس پس.نمیدونم یا باید به خ اهشو التماس دلشو بسوزونی که بده یا بزاری درو که برای مشتری باز کرد برو تو بهش بگو پولتو بده نداد ی وسیله بردارو بیا بیرون البته من باشم احتمالا بیخیال میشم و میزارم به حساب بهای تجربه ای که به دست آوردم چون تو اون شرایط اون آدمی که تو مبگی وای نمیسته نگات کنه ممکنه درگیری فیزیکی هم پیش بیاد