2777
2789
عنوان

دنبال یه کاری ام که....

145 بازدید | 7 پست

نه میخام اجاره مغازه بدم ن هیچی ولی دنبال یکاریم ک مثلا ی سفارش بگیرم تعداد بالا و گرونتز بفروشم یکجا مثلا امشب عطر ارزون خریدم و گرونتر دادم یکجا ی عالمه سود کردم.دیگ چ کاری خوبه؟؟چیکاکنم جا بیفتم مثلا تو همه زمینه ها کسی کارداش ب من بزنگه چون شهرکوچیکه مثلا کسی چیزی خاس عمده همه منو پیشنهادبدن...کلا اگ راهنمایی دارین بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بپرسم با چقدر سرمایه امشب چقدر سود کردی؟

سرمایه از من نبود یکی از اشناها ک مغازه داره گف عطر گرمی تا۲۵۰۰میخام ۳کیلو منم ۱۶۰۰خریدم و ۲۵۰۰دادم بهش.۲۷۰۰سودکردم حدودا ولی همون اول گفتم فلان بریز حسابم تا بیارم برات درمغازع

خوشبحالت...بچه ها کار تو خونه سراغ ندارین

همینکاربهترین کاره فقد باید جا بیفتی یکی از دوستا بابام طوریه تو اشناها و شهر ک هرکی هرچی میخاد میزنگه ب اون اونم ی مبلغ میکشه روش خیلی خوب جاافتاده و پولدارشده

جالب بود این که از کجا بخری و کسی ازت کلی بخره مهمه

اره منم واس اولین بار بود چن روز پیش ی اقا دیدم عطر میفروخت امشب سریع بااون تماس گرفتم ازطریق اون سودکردم

همینکاربهترین کاره فقد باید جا بیفتی یکی از دوستا بابام طوریه تو اشناها و شهر ک هرکی هرچی میخاد میزن ...

افرین خوبه 

مخصوصا برای اونایی ک سرکار یا توی اجتماع  هستن بخوان درکنار کارشون پولی هم کاسب بشن خیلی خوبه