باردارمو شیر خودمو بهش میدم هفت روزه تب و اسهال داره و خوب نمیشه رنگ ب روش نمونده چشاش گود رفته دکترم بردم دارو و اوآر اس هم میدم ولی اصلا فایده نداره یعنی ممکنه چون باردارم شیرم بهش نمیسازه اسهال میشه دارم از غصه میمیرم لطفا کمکم کنید😭😨
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولا ک غصه برات خوب نیس دوما با دکترت مشورت کن بینم تا کی شیر بدی..ثانیا کاش بستریش میکردی خانمی
مگه میشه غصه نخورد خیلی نگرانه بچمم دکتر گفت شیرش نده قطع کن دکتر زنان برا خودم گفت اما به دکتر خودش نگفتم باردارم
من دیدم مامانم میگفت زن باردار بچه شیر بده اینطوری میشه خب از شیر بگیرش
وا پس از اینه پس چرا تونت هرچی سرچ کردم گفت مشکلی نداره تو بارداری شیر بدی😓
از شیر بگیرش خواهر من حامله نبود ۱۷ماهگی دخترشو از شیر گرفت ماهه پیش
آره باید اینکارو بکنم تنها راهم همینه
نمیدونم ولی حتما از شیر بگیرش البته دکترم ببرش انشاالله به زوری خوب میشه
مرسی گلم ❤