2777
2789
عنوان

نظرتونو درباره این حلقه بگید

153 بازدید | 13 پست

این حلقه جادویی رو گرفتم ۸۰ تومن.بنظرتون بدرد میخوره؟؟برا لاغری خوبه؟کسی داره از این حلقه ها؟خیلی کمرم  و دلم درد میگیره وقتی حلقه میزنم عادیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه ا لش شدید کبود میشی و درد داره

بعد بدنت عادت میکنه

روزی نیم ساعت بزن یک ماهه جواب میگیری منم دارم

واسه شکم وپهلو بیشتر پهلو

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

ب هیچ وجه از حلقه لاغری استفاده نکنین.

ی پزشکی میگفت کاش خانوما از خطرات این حلقه آگاه بودن،میگفت کمترین موردش اینه ک باعث ایجاد فاصله بین مهره های کمر میشه و در آینده آدم دچار کمر دردهای شدید میشه.

میشه برای شادی روح 😔مامانم و آبجیم😔.                    صلوات بفرستین؟..😔😔😔.                                          ممنونم🙏🙏❤

روزاي اول يه شال ببند دور كمرت تا عادت كني و ياد بگيري

قبلش هم نرمش كن كه بدنت گرم بشه.. حلقه به تنهايي كافي نيس، رژيم غذاييت را هم بايد رعايت كني..

موفق باشي💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

من دارم قبلا زياد استفاده ميكردم اولين بار كه استفاده كني كبود ميشي اول صبر كن خوب بسه بعد دوباره بزن ديگه كبود نميشه 

ميگن تاثير داره ولي من چون پشت سر هم استفاده نميكردم نميتونم نظرمو بگم ولي بيشتر چون خوشم ميومد ميزدم اگه كمرت درد ميگيره شايد بد ميزني