2777
2789

سلام لطفا راهنمایی کنین مردم از بس فکرو خیال کردم گفتم اینجا بگم شاید کسی تجربه داشته باشه خانوما من هفته ی ۳۴ بارداریمم یه دوسه روزیه یه صدایی مثه تیک مثه شکستن پسته یه همچین چیزی موقع حرکت جنین از داخل شکمم متوجه میشم نه صدای روده اس نه چیزی اونارو میدونم چطوریه این فرق میکنه تاحالا یه ۵باری اینجوری شده موقع حرکتش این صدا میاد به وضوح میشنوم نه توهمه نه چیزی هرچیم زدم نت جواب قانع کننده ای واسش نیومد کسی تاحالا اینطوری نشده؟؟؟از چیه؟؟؟توروخدا راهنمایی کنین😭😔

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سکسه میکنه

نه اخه سکسکه اش اینجودی نیست مثه نبض میزنه واینکه اصلا تونت نوشته جنین داخل ابه وصدای سکسه اش نمیاد نمیدونم مال چیه اصلا یه دوروزیه اینطوری میشه هی

دوست منم همينطور شده نگران نباش بچش سالم به دنيا اومد

به دکترش نگفت؟نگفته از چی بود؟!دلیلش

برای منم پیش اومده دقیقا نمیدونم صدای چیه احساس میکنم صدای اب توی کیسس شاید

نمیدونم من قشنگ مثه اینه یه صدایی مثه شکستن پسته اس ریزه میترسم از استخوانش باشه نمیدونم اصلا چیه 

معنی اسم پروفایلمو گفتم   یعنی عزیزم یا عزیزدل

صحیح، خوب متوجه نشدم امصارو، اول فکر کردم خودشیفته هستی  که اینو نوشتی 😂😂😂 دوباره گفتم سوال کنم ببینم شاید من اشتباه میکنم که دیدم آره اشتباه کردم؛ 

معذرت میخوام 😘😘😘😘😘

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜