2777
2789
عنوان

برای سوختیگه پای بچه چی خوبه

106 بازدید | 21 پست

ببخشید خانما من دخترم یه سال و سه ماهشه .قبلا پوشگ نستا براش میبستم بعد یه پوشک دیگه بستم حالا دوباره نستا میبندم ولی خیلی ببخشید ها لبه های التش قرمز شده .دونه نزده ها فقط قرمزه.بعد تا بازش میکنم خودشو اینقد میخارونه ...نمیدونم چیکارش کنم .پمادهم زدم ولی هیچی .حتی میشورمش 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشتش اینا نسوخته ها فقط همونجاشه .فقط هم قرمزه .کالاندولا هم زدم باز هیچی 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

هیدروکورتیزون 

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi
زینک اکساید برو داروخونه بگو واسه پوست بچه میخوام

مگه فرق میکنن .زینک اکساید  دارم .مگه مال بچه ها فرق میکنه

مگه فرق میکنن .زینک اکساید  دارم .مگه مال بچه ها فرق میکنه

درصد داره میگم یوقت زیاد نباشه . یه جایی شنیدم فرق میکنه درصدش

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
هر بار می خوای پوشکش رو عوض کنی از شیر خودت بدوش بریز رو پاش دو سه بار بکنی خوب میشه

رو پاش ک نمیمونه شیر خب بریزم زود خشک میشه یا جذب پوشکش میشه