2777
2789
عنوان

مزونیدیلینگ کردم میآید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21345 بازدید | 102 پست
با دستگاه میزد ضربه ای رو پوست خون که میمومد پاک میکرد می‌رفت قسمت دیگه از پوست البته واسه منو خیلی ...

عزیزم کوکتل ها معمولا همون مواد مغذی و املاح‌معدنیست که پوست بهش نیاز داره و انواع مختلف داره کوکتل روشن کننده لیفت کننده جوانساز و آکنه پرو و ... همچنین کوکتل واسه لاغری و مو هم هست که بستگی به مشگل شما دکتر دوتا سه تا کوکتل رو با هم مخلوط میکنه یا با نیدل و یا با سرنگ داخل پوست تزریق میکنه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کوکتل ها معمولا همون مواد مغذی و املاح‌معدنیست که پوست بهش نیاز داره و انواع مختلف داره کوکتل ...

مرسی عزیزم از توضیحات و وقتی که برام گذاشتی😘

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اما من باز هم باز هم باز هم به همه کربوکسی رو پیشنهاد میدم من نه موافق ژل نه بوتاکس و نخ و .. نیستم فقط کربوکسی معجزه اشو به چشم دیدم با اینکه همه اینکارها رو ما تو کلینیک انجام میدیم و به نسبت خوب هم هزینه و هم دستمزدش بیشتره اما من به هرکسی که واسه مشاوره میاد حتما اول کربوکسی رو پیشنهاد میدم 

مرسی عزیزم از توضیحات و وقتی که برام گذاشتی😘

عزیزمی کاری نکردم گلم حالا وقت بشه صفر تا صد همه خدمات زیبایی رو توضیح میدم که کاملا با دستگاهها و عملکردشون آشنا شید که هرجا هم خواستید برید اطلاعاتتون کامل باشه💋

عزیزمی کاری نکردم گلم حالا وقت بشه صفر تا صد همه خدمات زیبایی رو توضیح میدم که کاملا با دستگاهها و ع ...

وای چقدر مهربونی شما😍💜😘😘😘

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام عزیزم خوبی تو تاپیک تزریق چربی دیدم نوشتی تزریق کردی راضی بودی گلم 

تو‌همون جا کامل توضیح دادم 

در کل ژل شکیل تر هستش ولی برا صورت خیلی لاغر خوبه

سلام دوستان من از طریقخواهرم با سایت کیم کالا آشنا شدم و مشاوره آنلاین و رایگان با کارشناسان پوست شدم و تونستم محصولات و دستگاههایی که به جوانسازی پوست بدن و صورت مربوطه واسه سالن ارایشگاه خودم و مطب همکارم خریداری کردیم و واقعا از محصولاتشون راضی هستیم 09120750932-09120132883-02186081142-

بچه ها یه کار خوب دیگه ای که میتونید تو خونه انجام بدید آمپول ویتامین سی و ای رو بگیرید و بشکونید بر ...

یعنی امپول ویتامین سی رو با ویتامیم ایی بگیرم قاطی کنیم مستقیم به پوست بزنیم عارضه ایی ایجاد نمیکنه؟