2777
2789
عنوان

مزونیدیلینگ کردم میآید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21346 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه کربو کسی تراپی جلسه ای چقده ؟؟

عزیزم‌شما که الان‌نیدل کردید یه ماه باید بگذره تا بتونید کار دیگه ای بکنید فعلا مراقبت ها تون رو انجام بدید آب زیاد سبزیجات فراوون‌بخورید و بعدشم ضد آفتاب و ریپیر بزنید فقط همین سه هفته تا یک‌ماه باید مراقبت زیادی از پوستتون بکنید و بعدش حالا یا کربوکسی انجام بدید یا مزو تراپی دیگه نیدل نکنید اصلا نیازی نداره

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ، ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

ببینید کربوکسی تراپی صورت کامل رو ما ۱۲۰ میگیریم اما الان‌جشنواره داریم ۵۰ تومن ناحیه ای هم ۳۰ تومن 

کربوکسی تراپی واقعا عالیه برای پوست منتها چندتا نکته داره اول اینکه باید هشت تا ده جلسه بیاین هفته ای یکبار اگه نمیتونید اصلا شروع نکنید چون فقط هزینه بیخوده یا اگه برای رفع چربی هست مثل غبغب زاویه سازی فک پف پشت پلک یا زیرچشم سلولیت ران ،بازو و شکم یه روز درمیون و یا هفته ای دوبار با تعداد جلسه بالای هشت جلسه اونم یه روز درمیون حتما اینجوری جواب میگیرید اینکه سه چهار جلسه برید بعد خسته بشید اصلا به نظر من شروعش نکنید

ببینید کربوکسی تراپی صورت کامل رو ما ۱۲۰ میگیریم اما الان‌جشنواره داریم ۵۰ تومن ناحیه ای هم ۳۰ تومن& ...

پس برا زاویه دار کردن صورت هم هست 

من ماه بعد حتما میام پیشتون شما اونجا مشاوره میدین ؟میخوام خودمو معرفی کنم اونجا   

پس برا زاویه دار کردن صورت هم هست  من ماه بعد حتما میام پیشتون شما اونجا مشاوره میدین ؟میخوام ...

آره گلم بیا حتما اگه دوره جشنواره هم تموم شده بود بازم همون قیمت باهات حساب میکنند فقط بگو از دوستای نی نی سایتی من هستی 💋

عزیزم ما خودمون وارد کننده دستگاه های زیبایی هستیم تو گوگل که سرچ بزنی پرنیان گستر پرتو سنج برات میا ...

جدا؟ آخه من دیدم فقط سرم زد رو صورتم هیچی دیگه نزد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تو جشنواره برای کارهای دیگه هم تخفیف دارین مثل ژل و بوتاکس

ژل ها از ۳۵۰ هست تا دومیلیون و بوتاکس فول فیس ۴۵۰ تومنه یه توضیح درباره ژل بدم اینکه تفاوت قیمت ها برای موندگاری ژل هست این ژل های ارزونتر موندگاری کمتری دارن بعضا دوماه تا شش ماه اما برندهای خوب مثل پرنسس الاینا و نورامیس و ... تا دوسال هم موندگاری دارن ژل ها باید حتما تاییدیه وزارت بهداشت رو داشته باش حتما برچسبشو ببینید و جلوی خودتون تزریق بشه اسم و تاریخ مصرفش رو نگاه کنید حتما و برای خودتون یادداشت کنید ژلهای خوب خودش برچسب داره یه برچسب توی پرونده شما و یه برچسب هم به خودتون میدن که بدونید چه ژلی تزریق کردید

جدا؟ آخه من دیدم فقط سرم زد رو صورتم هیچی دیگه نزد

چه کاری انجام دادی گلم؟ببین سرم نیست کوکتل رو تو سرنگ میکشن بعد نیدل روی پوست ماساژ میدن یا بدون نیدل و با سوزن های ریز انسولین میزنن تو پوست و بویی مثل مواد معدنی همون بویی که تو آب گرم احساس میکنید باید اون بو رو بده مواد کوکتل

چه کاری انجام دادی گلم؟ببین سرم نیست کوکتل رو تو سرنگ میکشن بعد نیدل روی پوست ماساژ میدن یا بدون نید ...

با دستگاه میزد ضربه ای رو پوست خون که میمومد پاک میکرد می‌رفت قسمت دیگه از پوست البته واسه منو خیلی تایم کمی انجام داد ولی یه خانومی اونجا بود قبل از من خیلی وقت گذاشت براش بنظرم عالی شد همه جای صورت خانومه رو زد مال من خیلی جاهای کمی رو زد.حالا شما اطلاعاتتان بالاست کوکتل چی هست منظورم مواد تشکیل دهنده اشه؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم من چون تو کلینیکم واقعا راه خونگی رو نمیدونم ولی هرچیزی که راجع به خدمات پوست تو مطب ها و مراک ...

قربونت برم عزیزم.ممنونم ک با حوصله و مهربونی جوابمو دادین.

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم