2777
2789

سلام دوستان من تا حالا طبیعی جلوگیری میکردم

یکشنبه یه رابطه پرخطر داشتم که قرص اورژانسی خوردم و قصد دارم از این به بعد با قرص روکین جلوگیری کنم

حالا سوالم اینه که من میتونم بخورم از الان؟

پریشب و دیشب خوردم

پریودیمم دوشنبه اونهفته تموم شد

الان بخورم تاثیر داره یا باید بزارم پریود شدم بخورم

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ال دی باید پری شی ازروز پنج بخوری ی بسته ک تموم شد فاصله میندازی هفت روز از روز هشتم بسته بعدی تااخرهمینجوریه بافاصله هفت روز هست فقط باراول ک شروع میکنی ب استفاده ازروز پنج هست ماه اول مراقب باش در کنار ازروش دیگ استفاده کن

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi

بسته اول و باید از روز اول پریود بخوری مخصوصا قرص روکین روش تا کید کرده از روز اول 

بسته بعدی هم بعد یه هفته از اتمام قرص شروع میکنی

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

روکین رو نمیدونم من ال دی میخوردم قبلا از شب پنج پریود شبی یدونه میخورده تا بیست و یک روز دوباره قطع میکردم پریود میشدم باز از شب پنج پریود میخوردم دوسالم خوردم 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
منم روکین میخورم نه باید از شب اول پریود بخوری

راضی؟ عوارض نداره؟

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
روکین با بقیه قرصا فرق داره باید از شب اول پری شروع کنی خوردن بروشور داخل قرص رو بخور کامل توضیح دا ...

آره دیدم ولی داروخونه میگفت بخور 

روکین با بقیه قرصا فرق داره باید از شب اول پری شروع کنی خوردن بروشور داخل قرص رو بخور کامل توضیح دا ...

فرقش چیه؟

از روز ۵ پریود باید بخوری تا ۲۶ والا من شیش ماه ابن مدلی مصرف کردم  بیخیال قرص شدم

چرا؟

اره خیلی راضیم هیچ عارضه ای نداشت واسم

خداروشکر ایشالله واسه منم اینطوری باشه