2777
2789
عنوان

همين حالا در چه حاليد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 73 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قدت چنده که وزنت۱۰۱هستش

168 عزیزم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
منم توسوییت رو تخت دراز کشیدم منتظرم غذارو بیارن...بعد بریم حرم امام رضا زیارت🌷🌷

رفتی برای من خیلی دعا کن😍بگو شاهدخت گفت دست‌ مریزاد  

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

ولوام رو‌مبل.وضعیتم قرمزه حال هیچیو ندارم.سیب زمینی گذاشتم آب پز شه کتلت بذارم با پلو واسه نهار

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

[QUOTE=123008761]من ديروز انقدر بيخواب بودم داشتم ميمردم طهر از سركار اومدم گفتم اخجون ميخابم تا شب با خيال راحت&nbs ...[/QUOTE    دوست# احمق خدا لعنتت کنه 

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
فیلمه؟؟ اسمش چیه؟

سینمایی ترکیه،با زیر نویس از نت دانلود کردم..رجب ایودیک ۴ و ۵...ترک باشی خودت میفهمی چی میگه نیازی به زیرنویس نیست..ده بار دیدم بازم با دخترام نشستیم نگا میکنیم🤣🤣🤣🤣🤣

سینمایی ترکیه،با زیر نویس از نت دانلود کردم..رجب ایودیک ۴ و ۵...ترک باشی خودت میفهمی چی میگه نیازی ب ...

من ترکی بلد نیستم😢 جای منم بخند😂

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
اوف وزنت که خیلی زیاده.سختت نیس.

نه عزیزم اونقدرم هم نیست اصلا بهم نمیخوره همه میگن هشتاد و خورده ای میخوره بهت ولی بازمدارم سعی میکنم کم کنم وزنمو

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤