2777
2789
عنوان

راجع ب صاحبخونه مون یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پول شارژ برای چی میدین ؟

گفته باید بدید

برا برق مشترک راه پله 

و آب مشترک ک البته ما استفاده نمیکنیم 

مثلا تو حیاط دسشویی داره ما استفاده نمیکنیم

نظافت حیاطم هست ک هر دفعه میگم کارگر بیاد میگن نه خودمون می‌کنیم 

خودشونم تمیز نمیکنن

اولا باید یا بده قالیشویی یا کارگر پولم از شما می گرفت این منطقیشه...بعدم عزیزم برا مستمری فقط آپارت ...

اره بخدا مثل چیییی پشیمونم

اصلا راحت نیستم اینجا

تازه مهمونی داره توقع داره من برم کمکش کنم 😭😭

راه پله و همه جام همیشه کثیف

چند تومن ميدي؟  قبض برق ون قسمتا جدا مياد؟  به نظرم برو تو اپارتمان بشين تكليفتم روشن با ...

ماهی ۷۰ تومن

آب و برق و گاز ما همه چی جداست

ولی مثلا برق راه پله از کنتور اوناست یا آب دسشویی حیاط از کنتور اوناست برا این میگیره ولی من اصلا از دسشویی حیاط استفاده نمیکنم انقددد ک کثیفه

نه نکن...چون شارژ میدی....بعدم چرا وقتی شارژ میدی..جارو میکنی و.....خونه دوطبقه که آسانسورم نداره چه ...

میگم برا برق راه پله 

و آب که از کنتور اوناست برا حیاط و دسشویی که ما اصلا استفاده نمیکنیم خودشون تو حیاط کلی گل و باغچه دارن و دسشویی می‌رن 

70 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  من يه اپارتمان 10 واحدي ام  35 ميدم

از بس پول دوستن 😭😭

یادمه کلید خونرو ۶ ام ماه ب ما تحویل دادن مستاجر قبلی تا پنجم ماه اجاره داده بود ب ما گفتن باید از اول برج اجاره بدید

عزیزم اگه شارررژ میگیره که شما کمک نباید بری

اگه بخواد پول اضافه بگیره برای شستن بازم شما می تونی قبول نکنی 

کلا وظیفه ایی نداری که تو ساختمون کار کنی مگه اینکه خودت دوست داشته باشی یه جارویی بزنی

طرف خیلی پرو هست که می خواد یه کاری انجام بده واسه خونه اش پولش از شما بگیره یا بهت بگه بیااا کمکم